Annonce
Annonce
Stem på din klub!

Stem på din klub!

De engelske klubber er populære. Men hvilken af Premier Leagueklubberne har flest danske fans? Deltag i afstemningen

Den engelske Premier League er i fuld gang, og de engelske klubber har siden Tipslørdag i 1980'erne været blandt de mest populære klubber i Danmark. Sidste år blev Michael Laudrup træner for Swansea, og det har kun øget interessen. Denne sommer er flere danske spillere kommet til Premier League. Jores Okore og Nicklas Helenius er kommet til Aston Villa, Andreas Cornelius skrev kontrakt med Cardiff City, og sidst men ikke mindst kom Christian Eriksen til outsiderne fra Tottenham. Vi har udvalgt nogle af de største klubber og spørger nu, hvilken af klubberne, der er den mest populære blandt GOALs brugere.

 

Hver dag giver vi dig 20 stemmer, som du kan fordele som du vil. Afstemningen varer til og med lørdag.

Afstemningen finder du HER!

Se mere om samme emne:
1 Kommenter
I mangel på Nottingham Forest stemmer jeg på de klubber, jeg hader mindst
13-10-2013 21:32 (Redigering udført!: 13-10-2013 23:43) · Svar
Annonce
0
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • GOAL tager på rundtur i Europa og fortæller om løst og fast fra rundens kampe i de fem store ligaer. Hvem toppede, hvem floppede?

  • Flere europæiske topklubber har fået ny manager. GOAL vurderer, hvordan de nye managers er kommet igang med deres nye job

  • Løse rygter og vilde spekulationer er en efterhånden en uomgængelig del af moderne fodbold, og på GOAL er vi ikke for fine til at kaste benzin på rygtebålet.

  • Mourinho er en person, der deler vandene. Mange hader ham som pesten, mens andre dyrker ham som en afgud. Hvor meget ved du om The Special One?

Annonce
Mest læste
Annonce
Luk