Annonce
Annonce
Det er lige her Leverkusens Stefan Kiessling finder en alternativ vej til netmaskerne, da han scorer weekendens mest omdiskuterede mål Det er lige her Leverkusens Stefan Kiessling finder en alternativ vej til netmaskerne, da han scorer weekendens mest omdiskuterede mål

Spøgelsesmål og Roma-rekord

Spøgelsesmål i Tyskland, presset vokser på Moyes, Zlatan og PSG slår hul, og Roma er nu kun en sejr fra historisk sæsonstart. GOAL tager på rundtur i Europa.

1 2 3 4 5 6 Næste »
Mourinho blev bortvist til tilskuerpladserne i kampen mod Cardiff. The Happy One vil have mere end et mål foræret per kampMourinho blev bortvist til tilskuerpladserne i kampen mod Cardiff. The Happy One skal have mere end et mål foræret per kamp, hvis han skal holde humøret højt

Premier League

I den tidlige lørdagskamp formåede Liverpool ikke at besejre Newcastle der på hjemmebane måtte spille med ti mand i størstedelen af kampen. Den kamp endte 2-2. Så de andre favoritter havde mulighed for at vinde point i forhold til klubben fra Merseyside.

Arsenal spiller med Özil noget af det bedste fodbold, man kan se. De slog hjemme Norwich med 4-1. Specielt det første mål var seværdigt.

Chelsea halter sig til resultater og havde brug for at få et mål forærende af dommeren, for at udligne Cardiffs føring på Stamford Bridge. Det fik de da Eto’o fik lov at sparke til en bold, som målmanden slog i jorden, selvom fodboldreglerne ifølge alle eksperter siger, at bolden er i målmandens kontrol, hvis han selv kaster den i jorden. Ikke desto syntes Mourinho stadig det var urimeligt, at hans hold kun fik foræret et enkelt mål, så han fik et hysterisk anfald og blev bortvist. Fra siddepladserne så han sit hold vinde 4-1, men ifølge hans sidekammerat, der lagde et foto på Twitter, stjal Mourinho al benpladsen.

I den sene lørdagskamp vandt Manchester City ude med 3-1 over West Ham. Sergio ’Kun’ Agüero var med to mål kampens bedste spiller. Men vigtigere var det måske for City, at nyindkøbte Fernandinho virkelig fik vist niveau.

Til gengæld gik det galt for Moyes og United, der hjemme spillede 1-1, ved et lykketræf forudsagt af os på GOAL, mod sæsonens positive overraskelse fra Southampton. Inden kampen blev det annonceret, at stjerneskuddet Adnan Januzaj havde underskrevet en ny kontrakt med United, men selvom han lagde en smuk aflevering i opspillet til Uniteds føringsmål, blev han alligevel overstrålet af Southamptons Lallana, der var kampens bedste spiller og i det 88. minut fik han en fod på Lovrens header og udlignede van Persies føringsmål. Det er ikke let for Moyes.

Eriksen var bænket til Tottenhams kamp mod Aston Villa. Tyske Lewis Holtby har gjort det godt når han har fået chancen på Eriksens plads - ikke mindst mod Villa i ligacuppen, og Eriksen var ikke på toppen mod West Ham i sidste runde. Men det var nu Andros Townsend der stjal billedet på Villa Park. Han var Englands bedste i landsholdskampene, fik en ny kontrakt med Spurs, og var banens bedste søndag. Tottenham vandt 2-0 i Birmingham. Townsend scorede det første mål og Soldado det andet. Og så kastede en Tottenham "fan" en røgbombe i nakken på linjevogteren. Pinligt.

1 2 3 4 5 6 Næste »
Se mere om samme emne:
1 Kommenter
Det hører vel egentlig til sjældenhederne, at dommere godkender ikke-mål. Det er straks mere almindeligt at overse, at bolden rent faktisk har været inde ligesom i dette klassiske eksempel fra 2005, da Tottenhams Pedro Mendes åbenbart ikke scorer på Uniteds dygtige keeper Roy Carroll.


Her er et still-billede af situationen lavet af en vred Spurs-fan, formoder jeg.

21-10-2013 13:43 (Redigering udført!: 21-10-2013 13:44) · Svar
Annonce
0
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • VM 2014 i Brasilien bliver uden dansk deltagelse, men derfor kan det sagtens blive en fodboldfest alligevel. Hvor meget ved du om VM i Brasilien 2014!

  • Barcelona har fået ny træner. GOAL ser nærmere på, hvem den nye træner er, og hvordan han er kommet i gang med karrieren i Barcelona

  • Nu får du GOALs bud på fem kampe, det er værd at holde øje med i weekendens kampe i de europæiske ligaer

  • Hvilken klub vandt sidste uges afstemning? Og hvad skal vi stemme om i den kommende uge? Læs om ugens afstemning!

Annonce
Mest læste
Annonce
Luk