Annonce
Annonce
Bliver SUPERLIGA FLICK[BALL] mon efterårets fodboldille? Bliver SUPERLIGA FLICK[BALL] mon efterårets fodboldille?

Spil din egen Superliga-sæson!

Nu har du mulighed for at spille din egen Superliga-sæson på mobilen den nye fodbold-app SUPERLIGA FLICK[BALL].

En ny Superliga-sæson er startet, og de lokale helte vil igen forsøge at tryllebinde alle fansene for en stund. Uanset hvordan det går på grønsværen, vil der blive sagt og skrevet meget om holdenes formåen, trænernes taktiske oplæg og spillernes individuelle præstationerne. Som noget nyt behøver det imidlertid ikke stoppe ved snakken.

SUPERLIGA FLICK[BALL] er en fodbold-app, som giver dig mulighed for at spille din egen Superliga-sæson med dit eget favorithold, og iklædt de rigtige trøjer naturligvis!

DU ER TRÆNEREN

Spillet kan downloades til alle Apple- og Android-enheder, og selvom det måske er nemt at lære, er det svært at mestre. Man vælger selv opstilling, scorer selv målene og vinder selv kampene, og i sidste ende måske mesterskabet! Efter hver runde kommer der en opdateret tabel med alle rundens resultater.

Spillet kræver taktisk overblik og teknisk snilde. Men pas på: det kan være stærkt vanedannende!

30 % GÅR TILBAGE TIL KLUBBERNE

En ekstra dimension er, at hver gang spillet købes, går 30 % af indtjeningen tilbage til fodboldklubberne. Claus Thomsen, Direktør i Superliga A/S, er meget forventningsfuld på både klubbernes og fansenes vegne. Han siger:

SUPERLIGA FLICK[BALL] er et rigtig sjovt spil, som jeg er sikker på, at alle fans kan få stor glæde af. Nu kan du spille dine egne superligakampe med dit helt eget favorithold. Og som en ekstra krølle støtter du samtidig din favoritklub, idet 30 % af indtjeningen går retur til den klub, du har valgt at spille med.”

Vil du vide mere eller downloade app’en, så kig ind på www.flickball.dk.

 

Se mere om samme emne:
3 Kommenter
Fedt - ligger nr 3 efter 8 runder
Helt uenig. Da først jeg lærte teknikken greb spillet mig og jeg har allerede spillet den første hele turnering. Forza FCK, som naturligvis vandt...,o)
Spild af penge og man skal endda købe sig til en tunering. Køb det ikke!!!
Annonce
2
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • GOAL fortsætter hyldesten af forsvarsspillere, og turen er nu kommet til det centrale forsvar og kårer her Top 10 midterforsvarere i europæisk fodbold.

  • Er du ved at blive sindssyg af de mange transfers og rygter? Test, om du har mistet forstanden ved at tage GOALs store transferquiz!

  • Champions Leagues gruppespil nærmer sig med stormskridt. Test dig selv, og få svaret på, om du er rustet til efterårets europæiske storkampe!

Annonce
Mest læste
Annonce
Luk