Annonce
Annonce
Messi eller Ronaldo? Barcelona eller Real Madrid? GOAL har kigget dybt i spåkuglen og giver sit bud på slutstillingen i La Liga 2012/13. Messi eller Ronaldo? Barcelona eller Real Madrid? GOAL har kigget dybt i spåkuglen og giver sit bud på slutstillingen i La Liga 2012/13.

Spåkuglen: La Liga 2012/13

Hvem løber af med guldet i La Liga i sæsonen 2012/13? Her kommer GOAL.dk's bud på, hvordan medaljerne skal fordeles i den bedste spanske række.

Hvem vinder det spanske mesterskab? Ja, der er to muligheder, enten Barcelona eller Real Madrid, men derudover er der en masse interessante spørgsmål, der skal besvares. Hvem får Champions League, hvem får Europa League, og hvem rykker ned?

Efter vores begavede bud på slutstillingen i Superligaen 2012/13 og efterfølgende lige så begavede bud på slutstillingen i Bundesligaen 2012/13 samt slutstillingen i Premier League 2012/13 har GOAL har endnu en gang kigget dybt i krystalkuglen og forsøgt at spå om fremtiden.

Hvem har vi undervurderet, og hvem har vi overvurderet? Giv dit besyv med i kommentarfeltet under artiklen.

Se mere om samme emne:
19 Kommenter
Real Madrid skal nok vinde, rolig alle sammen
tror real vinder den da de har fået et god boost i form af super copa sejren. HALA MADRID
Real Madrid kommer igen! Hala Madrid
Jeg tror på Real Madrid selvom de ikke har fået den bedste start på sæsonen.
[quote="Lucroest"][quote="YNWASUAREZ"]Barca vinder sku ikke. de er røvdårlige!
Osasuna owner hele vejen til mesterskabet!!!Du er startet som en meget mærkelig bruger!? du er en mærkelig bruger!
[quote="YNWASUAREZ"]Barca vinder sku ikke. de er røvdårlige!
Osasuna owner hele vejen til mesterskabet!!!
kan også godt lide Osasuna, men ved godt de nok ender som midterhold igen...
[quote="YNWASUAREZ"]Barca vinder sku ikke. de er røvdårlige!
Osasuna owner hele vejen til mesterskabet!!!Du er startet som en meget mærkelig bruger!?
Barca vinder sku ikke. de er røvdårlige!
Osasuna owner hele vejen til mesterskabet!!!
Ej tror godt Atletico kan tag 3 pladsen hvis de er meget heldige...Falcao ser bedre ud end noglesinde, og de er også begyndt at spille lidt bedre sammen, men hvem ved :D
[quote="ZeroQ"]Må sige den liste ser meget fornuftig ud. Havde håbet Valencia var startet lidt bedre, da forsvars spillet virkelig ikke er forbedret! :/ Man kan da altid glæde sig over 3. pladsen er så billig tilsalg. -.-'Jeg havde faktisk Atlético på 3. pladsen først, men det var vist mest min gamle sympati for klubben, der skinnede igennem. De har solgt ud af startopstillingen og ikke rigtig hentet noget spændende, og samtidig skuffer de altid. Valencia ender med at vinde terræn på, at de har fået styr på deres krise.
Må sige den liste ser meget fornuftig ud. Havde håbet Valencia var startet lidt bedre, da forsvars spillet virkelig ikke er forbedret! :/ Man kan da altid glæde sig over 3. pladsen er så billig tilsalg. -.-'
[quote="RonaldosGirl7"]Bare vent og se mennesker, Real Madrid vinder LaLiga igen i år, fordi det er gået dårligt de første to kampe, betyder det ikke at de ikke vinder. Der er lang tid tilbage. Ja, Barcelona er startet rigtig godt, og har fået 6 point ud af 6 mulige. Ja, flot. Men søde venner, er i sikre på det holder hele vejen. For jeg er nemlig 85 % sikker på at de får noget nedtur, lidt ligesom sidste sæson. selvom de i sidste sæson havde alt for meget nedtur.
Hvem har nært noget om La liga starten? det er på ingen måde den vi går efter? den betyder ikke en skid nu.
De to første kampe talte knap nok med i min vurdering. To af de klubber, jeg har som nedrykningskandidater, har for eksempel maksimumpoint i tabellen :)
Bare vent og se mennesker, Real Madrid vinder LaLiga igen i år, fordi det er gået dårligt de første to kampe, betyder det ikke at de ikke vinder. Der er lang tid tilbage. Ja, Barcelona er startet rigtig godt, og har fået 6 point ud af 6 mulige. Ja, flot. Men søde venner, er i sikre på det holder hele vejen. For jeg er nemlig 85 % sikker på at de får noget nedtur, lidt ligesom sidste sæson. selvom de i sidste sæson havde alt for meget nedtur.
Annonce
0
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • Hvem vinder det tyske mesterskab i sæsonen 2012/13? Her kommer GOALs bud på, hvordan medaljerne skal fordeles i den kommende sæson i Bundesligaen.

  • Pas på! Der bliver skudt med skarpt både på og uden for fodboldbanen. Her kommer anden del af GOALs samling af fodboldcitater.

  • Ny feature på GOAL: Nu får du mulighed for at teste din personlighed for at se, hvilken fodboldstjerne du minder mest om. Læs mere her!

  • Manchester City vandt det engelske mesterskab i sidste sæson, men hvor meget ved du egentlig om klubben? Tag GOALs store City-quiz og find ud af det!

Annonce
Mest læste
Annonce
Luk