Annonce
Annonce
 • Chelsea vandt Champions League i sidste sæson, men kan de forsvare titlen i sæsonen 2012/13? Se GOALs bud på årets favoritter til at vinde Champions League!.
 • 8. Juventus: Juventus blev suveræne italienske mestre og tabte kun én betydende kamp i sidste sæson, den italienske pokalfinale. Samtidig er italienske hold kendt som gode turneringshold, og Juventus er det bedste bud på italiensk succes i Champions League. Nej, uanset hvor meget vi prøver at tale Juventus op, er det tæt på umuligt at forestille sig Nicklas Bendtner løfter Champions League-trofæet til næste maj. Vinderchance:1 % .
 • 7. Paris Saint-Germain: Kan man drive en fodboldklub som et spil Football Manager? Svaret blæser i vinden, men PSG har i hvert fald sat sig for at gøre et behjertet forsøg. Klubben har købt heftigt ind igen i sommer, og mange eksperter ser dem blandt outsiderne til titlen. Men ikke GOAL. Man vinder ikke Champions League ved at købe en masse spillere, som plejer at takke af omkring 1/8-finalerne. Vinderchance:1 % .
 • 6. Bayern: Bayern har egentlig alt, hvad der skal til for at vinde Champions League. Finaletruppen fra maj måned er styrket med Shaqiri og Martinez, så det burde egentlig se lovende ud, men der hænger bare en fæl hørm af fiasko over den sydtyske storklub efter fadæsen i sidste sæson. Måske skulle Bayern hyre Stefan Effenberg og Klaus Augenthaler til at skælde ud og uddele lussinger. Det kan vel ikke skade? Vinderchance:6 % .
 • 5. Manchester City: I sidste sæson fik Manchester City omsider købt tilstrækkelig mange stjerner til at vinde det engelske mesterskab, og nu er sigtet indstillet mod Europa. Truppen er stærk og bred, og træneren er rutineret. Kommer gennembruddet i år? Tja, hvis Mancini kan holde styr på både Balotelli og Tevez, er det ikke umuligt, men det er i sig selv næsten sværere end at vinde Champions League. Vinderchance:8 % .
 • 4. Chelsea: Chelsea vandt sidste års Champions League på en kompakt defensiv, hårdt fight, kynisk kontrafodbold og lillebitte smule held. Der er ingen tvivl om, at der er væsentlig mere poleret fodbold i denne sæsons udgave af Chelsea-holdet, men til gengæld mangler der en del rutine. Derudover bliver Chelsea nok nødt til at bruge flere kræfter i den hjemlige liga i år, for sidste sæsons sjetteplads var pinlig. Vinderchance:12 % .
 • 3. Manchester United: Tre CL-finaler på fem år siger alt om, at Manchester United er et fremragende cuphold. Sidste sæson var ganske vist en svipser, men Sir Alex Ferguson har købt ind fra øverste hylde i bestræbelserne på at genrejse United. Vi vil få et helt andet United-hold at se i dette års Champions League. Forhåbentlig, for ellers lægger Fergie det meste af Manchester øde i raserieksplosion af hidtil usete dimensioner. Vinderchance:15 % .
 • 2. Barcelona: Barcelona er nået til semifinalerne i Champions League i fem sæsoner i træk, og intet tyder på, at det vil ændre sig i denne sæson, trods en ny og uprøvet træner. Truppen har enorm international rutine og har prøvet at vinde alt – det er en uvurderlig ballast i klubbens stræben efter sin tredje CL-titel på fem år. I år har holdet desuden fordel af, at modstanderne risikerer svimmelhedsanfald, hvis de kigger for længe på Barcelonas psykedeliske trøjer. Vinderchance:25 % .
 • 1. Real Madrid: Mourinho går nu ind til sin tredje sæson som træner for Real Madrid, og det er nu, det skal være. Klubledelsen, spillerne og fansene kræver en CL-triumf, og Mourinho er manden, der kan skaffe den. Real Madrid har en komplet trup og en rutineret træner og må være favoritter til at vinde hele turneringen. Hvis ikke det sker, er Mourinho klar favorit til at bore sin finger i øjet på modstandernes træner. Vinderchance:30 % .
 • Andre hold: Champions League er flere gange vundet af outsidere, og selvom kløften mellem de allerbedste og de næstbedste er blevet større i de senere år, kan man ikke udelukke, at det vil ske igen. De normale outsidere som Arsenal og Milan er blevet kraftigt svækket i sommerens løb, så måske kan Porto, Dortmund eller en af de pengestærke østeuropæiske klubber stå for overraskelsen? Vinderchance:2 % .

Spåkuglen: Champions League

I går blev der trukket lod til grupperne i Champions League 2012/13. Nu kommer GOAL.dk's bud på denne sæsons vinder af den fineste klubturnering af dem alle.

I sidste sæson vandt Chelsea ganske overraskende Champions League, og der er da også blandt favoritterne igen i år, men det er nu stadig svært at se London-klubben gentage succesen. Men hvem skal så vinde? Klik på pilene eller tallene for at se GOALs bud på de største favoritter til titlen.

Det er ikke første gang, at GOAL har gravet den gamle krystalkugle frem fra gemmerne. Vi har også kommet med friske og frimodige bud på slutstillingen i La Liga 2012/13 og tidligere har vi spået om slutstillingen i Superligaen 2012/13 samt slutstillingen i Bundesligaen 2012/13 og ikke mindst slutstillingen i Premier League 2012/13.

Indtil det modsatte er bevist, betragter GOALs redaktør sig selv om et vaskeægte geni, men der skal nok være nogen, der er uenige med de tossede spådomme. Hvem har vi undervurderet, og hvem har vi overvurderet? Giv dit besyv med i kommentarfeltet under artiklen.

Se mere om samme emne:
11 Kommenter
Søren Salling
nogen der kan fortælle hvor man kan se det henne???
Nu kan man se det igen. Systemet havde smidt det tilhørende billedgalleri ud...
Yiha! Real Madrid! I har ret!
ENIG !!!! HALA MADRID
[quote="Messidona"]Fuck en lorte liste eddie, tag dig sammen! :O og hvad sker der for de der begrundelser? :´DSelve listen er da meget godt ramt - begrundelserne... tja, de er ikke alle sammen lige gode. :)
Fuck en lorte liste eddie, tag dig sammen! :O og hvad sker der for de der begrundelser? :´D
Jeg tror det bliver Barca, de er sultne i år. Madrid ryger ud senest i semifinalen som de plejer hvor de taber i straffesparkkonkurrence.. Så tror det bliver Barca- Manchester United i finalen
[quote="arsenal810"]tror det bliver Barca, hvis vinderchance var helt skjult for os, det var ikke pænt.Arsenal hører til blandt den store grå masse, der har 2 % chance for at vinde.
Hold kæft hvor er jeg enig
tror det bliver Barca, hvis vinderchance var helt skjult for os, det var ikke pænt.
Annonce
0
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
 • Hvem topper listen, når GOAL kårer de 10 største legender i fodboldverdenen inden for de seneste 20 år? Find ud af det her!

 • Pas på! Der bliver skudt med skarpt både på og uden for fodboldbanen. Her kommer anden del af GOALs samling af fodboldcitater.

 • Hvem løber af med guldet i La Liga i sæsonen 2012/13? Her kommer GOAL.dk's bud på, hvordan medaljerne skal fordeles i den bedste spanske række.

 • AFSLUTTET: I samarbejde med Unisport giver GOAL dig nu mulighed for at vinde Chelseas hjemmebanetrøne for sæsonen 2012/13. Læs alt om konkurrencen her!

Annonce
Mest læste
Annonce
Luk