Annonce
Annonce
Bourssia Dortmunds legendariske Südtribune fjejrer guldet i fjor. Hvem vinder Bundesligaen i 2012/13? Bourssia Dortmunds legendariske Südtribune fjejrer guldet i fjor. Hvem vinder Bundesligaen i 2012/13?

Spåkuglen: Bundesligaen 2012/13

Hvem vinder det tyske mesterskab i sæsonen 2012/13? Her kommer GOALs bud på, hvordan medaljerne skal fordeles i den kommende sæson i Bundesligaen.

De seneste to sæsoner har Borussia Dortmund vundet det tyske mesterskab for næsen af Bayern München. Storklubben fra Bayern er ikke vant til at spille andenviolin og vil uden tvivl være stærkt opsatte på at generobre Bundesligaen. Men er de stærke nok til det?

Efter GOALs store succes med at spå om Superligaen 2012/13, går vi nu videre i rækken med flere kloge spådomme om Bundesliga-sæsonen 2012/13. Klik på pilene eller tallene for at gå videre i teksten.

Hvem har vi glemt? Hvem har vi undervurderet, og hvem har vi overvurderet? Giv dit besyv med i kommentarfeltet under artiklen.

Se mere om samme emne:
4 Kommenter
[quote="Lucroest"]Folk kan vist bedre li La Liga og PLJa, det ser sådan ud :)
Folk kan vist bedre li La Liga og PL
Listen ligner i bekymrende grad sidste års slutstilling, men jo mere jeg tænkte over det, desto sikrere blev jeg. Denne sæson bliver som sidste sæson :)
Vil mene listen ser ok ud, men hvis FC Hollywood lærer at spille sammen som et hold så tror jeg at de vinder den
Annonce
0
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • Superliga-sæsonen 2012/13 er i gang! GOAL giver her sit bud på, hvordan det hele ender. Hvem vinder? Hvem rykker ned? Læs det hele her!

  • Hvem topper listen, når GOAL kårer de 10 største legender i fodboldverdenen inden for de seneste 20 år? Find ud af det her!

  • Moderne fodbold er fyldt med rigmænd, der kaster om sig med penge. Tag GOALs store rigmandsklubquiz, og find ud af, hvor meget du ved om rigmandsklubber!

  • AFSLUTTET MANDAG 20. AUGUST KLOKKEN 10:00: Chelsea vinder Ugens Battle med 12240 stemmer mod Arsenals 11011 stemmer. Tillykke til vinderne!

Annonce
Mest læste
Annonce
Luk