Annonce
Annonce
Dribler Robin van Persie væk fra Arsenal til sommer? Dribler Robin van Persie væk fra Arsenal til sommer?

Sommerens største handel

Flere topangribere kan være på vej mod spektakulære klubskifter, men hvem kommer til at koste mest?

Livet som frontmand hos verdens største klubber kan være en omskiftelig affære, hvilket både Carlos Tevez og Fernando Torres har oplevet i denne sæson. Førstnævnte som hovedperson i en månedlang sæbeopera, og selvom han er kommet tilbage i truppen, så kan han stadig være på vej væk fra Manchester City, der temmelig sikkert ikke kommer til at mangle handlekraft på sommerens transfermarked.

Her kan den kontroversielle argentiner få selskab af Fernando Torres, der i lang tid har vist sig mere ufarlig end medlemmer af Ældre Sagen, og tålmodighed har sjældent gode kår i en klub som Chelsea.

Derfor kunne de begge to være kandidater til sommerens største handel, men måske overhales de indenom af en angriber fra den anden ende af skalaen. Robin van Persie har vist sig som en veritabelt enmandshær for Arsenal, og spørgsmålet er, om han vil blive i London, hvis en titelkandidat viser interesse. På trods af Arsene Wengers forsikringer om det modsatte, så kunne han måske følge i fodsporene på Nasri, Adebayor, Kolo Toure og Gael Clichy. Hvem tror du, løber med sommerens største prisskilt?

Se mere om samme emne:
9 Kommenter
Hvis PSG er snu nok og har pengene kunne han også komme dertil. Jeg er bare ikke sikker på at RVP gider til PSG.
[quote="arsenal810"]van persie bliver her, for han lovede at blive her mindst nogle år endnu, så han skifter ikke, ellers må vi sige til city" hvis i får rvp, vil vi have tevez". Tevez ville ikke kunne formå noget i Arsenal. Jeg synes han er lidt af en forkælet møgunge... Men hva` fan`
RVP. SKIFTER TIL FC BARCELONA OG KUN BARCA!!!!!!!!!!!!!!!...... som vinder La Liga og CHL. RVP. gider ikke Arsenal mere, han vil vinde noget for en gang skyld, det synes jeg han trænger til. :-)
nope, rvp skifter ikke, selvom rygterne siger det, og så vil jeg også gerne se en offentliggørelse fra ham selv, før jeg tror på det.

og chelsea-man, VI vinder premier league i næste sæson.
van persie bliver her, for han lovede at blive her mindst nogle år endnu, så han skifter ikke, ellers må vi sige til city" hvis i får rvp, vil vi have tevez".
Ville blive meget overrasket hvis de formåede at holde på Persie, men håber dog at de for en gangs skyld ikke køber nogle de mener bliver talenter engang men rent faktisk køber nogle der vil vise klassen her og nu
Persie for ikke ikke lov at blive. Alle klubber burde toppes om at få ham, så Arsene vil ikke kunne stå imod for eksempelvis 400 mio dkk. Håber Persie kommer til Real, men de vil sikkert ikke bruge pengene på ham.
Mon ikke Van Persie bliver solgt for at give plads til et par unge franskmænd? Så er Arsenals forvandling fra en engelsk topklub til en fransk midterklub komplet :)
Annonce
0
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • Manchester City, Paris SG, AC Milan eller Inter? Hvor skal Tevez hen?

  • Barcelona og Milan ligner sikre deltagere i Champions Leagues kvartfinaler, mens andre storhold er i problemer.

  • Arsenal var tæt på at levere et fantastisk comeback, men ifølge Arsene Wenger stod dommer Damir Skomina i vejen.

  • Både Bayern München og Chelsea skal vende et udebanenederlag til sejr i Champions League.

  • En række danske landsholdspillere kan være på vej mod nye klubber.

Annonce
Mest læste
Annonce
Luk