Annonce
Annonce
Nicklas Bendtner er en af mange danske landsholdsspillere, der måske snart skifter klub. Nicklas Bendtner er en af mange danske landsholdsspillere, der måske snart skifter klub.

Skiftedag på landsholdet

En række danske landsholdspillere kan være på vej mod nye klubber.

Nicklas Bendtner er ved at få gang i målscoringen i Sunderland, men den lange dansker er endnu ikke sikker på, hvad fremtiden bringer. Lejeaftalen med den nordengelske klub udløber efter denne sæson, og i teorien kan en retur til Arsenal komme på tale. Det ligner dog ikke et sandsynligt scenarie, og måske skal angriberen bruge sommerens slutrunde til at finde en ny klub.

Den situation er der flere af landsholdskollegaerne, der også befinder sig i, blandt andet Lasse Schøne, som har kontraktudløb denne sommer. Han er derfor på vej mod nye græsgange, ligesom den tidligere anfører Christian Poulsen tøver med at forlænge med franske Evian.

Simon Poulsen har også afvist at sætte sin autograf på en ny kontrakt med AZ, og dertil kommer Superliga-spillere som Michael Krohn-Dehli og Jores Okore, som med god præstation i Polen og Ukraine kunne sætte kursen mod udlandet.

Det kunne ligne skiftedag for mange af de rød/hvide drenge, men hvor mange tror du, skifter klub?

Se mere om samme emne:
7 Kommenter
krohn-Dehli tager til Grooningen eller feynoord i holland tror jeg og Bendter tager til tyskland S.Poulsen kunne tage til tyskland!
23-05-2012 18:21 · 0 Point · Svar
Jeg tror Dehli rykker væk. Brøndby er ikke stærke nok til en som Michael.
Poulsen tager sikkert en rig klub eller en plads på fx city's andenhold. Ikke at jeg tror han kommer til city, men det kunne ske.
Bendtner bliver i Sunderland. Han har endelig fundet formen og så vil hverken SUnderland eller Bendtner have ham væk. Han bliver i Sunderland.
01-04-2012 20:16 · 0 Point · Svar
jeg tror Christian Poulsen bliver i Evian.. Jeg tror Bendtner ender i en tysk klub, tror ikke der er mange engelske der gider have ham og til den pris han efterhånden er ved at få.. Jeg satser på at kronhn-dehli ligeledes bliver solgt ved bare ikke hvorhen endnu..
31-03-2012 15:21 · 0 Point · Svar
Christian Poulsen ryger sikkert til den udenlandske klub, der giver ham flest penge, som altid. Bendtner ender i en midterklub eller rig bundklub i Premier League. Krohn-Dehli vender tilbage til Holland, mens Jores Okore bliver, hvis FCN vinder mesterskabet - ellers ryger han til Tyskland.
31-03-2012 11:29 · 0 Point · Svar
jeg tror at krohn dehli bliver solgt til sommer, måske til en spansk eller fransk klub, okore bliver solgt til en klub i holland tror jeg. bendtner ved jeg ikke men et frækt bud kunne være en tysk midterklub, men han bliver nok i england.
31-03-2012 11:11 · 0 Point · Svar
de er for dårlige til nye klubber, ej det er gas, men gode er de ikke ud over eriksen.
30-03-2012 16:44 · 0 Point · Svar
jeg tror måske at bendtner skifter og simon men krohn-dehli og okore bliver nok i dk :)
30-03-2012 12:29 · 0 Point · Svar
Annonce
0
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
Annonce
Annonce