Annonce
Annonce
Der har ikke altid været lige sjovt for Ángel Di María i Manchester United. Der har ikke altid været lige sjovt for Ángel Di María i Manchester United.

Rygtebørsen - 25. marts

Det er længe siden sidst, men nu er rygterne tilbage på GOAL. Hvem skal hvorhen? Og hvorfor? Læs dagens rygter, og bliv lidt klogere, eller lidt mere forvirret...

1 2 Næste »

Det kan være svært at holde trit med de seneste transferrygter, for de europæiske storklubber har valgt at fejre UEFA’s Financial Fairplay med at kaste om sig med penge. Som en udvidet service for vores forvirrede læsere, bringer GOAL en lille gennemgang af de hotteste rygter netop nu samt vurderer sandsynligheden for, at de rent faktisk udmønter sig i konkrete transfers.

Bladr videre på næste side for at se rygterne for onsdag den 23. marts 2015!

1 2 Næste »
Se mere om samme emne:
Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
1
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • I det nye nummer af GOAL har vi talt med Daniel Wass, som lidt i det skjulte har udviklet sig til en stor stjerne i fransk fodbold. Hvor meget ved du egentlig om Wass?

  • PUMA sparker 2015 i gang med den landsdækkende evoPOWER Football Tour. Læs alt om touren her!

  • De største fodboldklubber har efterhånden udviklet sig til verdensomspændende varemærker, men hvilken klub kan prale af at have flest fans i verden?

Annonce
Annonce
Luk