Annonce
Annonce
Harry Redknapp overvejer situationen. Blive i Spurs eller skifte til landsholdet? Harry Redknapp overvejer situationen. Blive i Spurs eller skifte til landsholdet?

Redknapp som landstræner?

Der er fortsat ikke sat navn på manden, der skal lede England denne sommer, og favoritten Harry Redknapp har tabt pusten med Tottenham.

Fabio Capello smækkede som bekendt med døren, da John Terry blev frataget anførerbindet af det engelske fodboldforbund, og derfor var Stuart Pearce udpeget som vikar til den seneste landskamp. Han stod i spidsen for den stolte nations U/21-landshold, da dette deltog i sommerens U21-EM i Danmark uden at imponere, og han er da heller ikke umiddelbart favoritten til at overtage tjansen.

Den position har Tottenhams manager Harry Redknapp imidlertidigt indtaget igennem flere måneder, men på det seneste har det ellers så sprudlende London-mandskab sat til i toppen, og magien er således ved at gå en anelse af den åbenmundede englænder.

Så er spørgsmålet bare, om Harry Redknapp stadig er i førersædet hos forbundet, eller om andre kandidater kan komme i spil. Martin O’Neill har eksempelvis reddet Sunderland fri af nedrykningskampen, og kunne måske være manden, der skal forløse mange års uforløste engelske ambitioner.

Hvilke andre bud kunne der være, eller bør man satse på Redknapp?

Se mere om samme emne:
3 Kommenter
det skal være Martin O'Neill
Glansen er også gået lidt af ham på det seneste.
Annonce
0
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • GOAL skyder EM-dækningen i gang med en gennemgang af grupperne. Vi begynder alfabetisk med Gruppe A.

  • Ved alle slutrunder skal der være en ”dødens gruppe”. Til sommer er det Gruppe B, som desværre tæller Danmark.

  • Walisiske Gareth Bale har været en tornado på Tottenhams kant gennem en lang periode, men er han klar til større udfordringer?

  • Gruppe C er en gruppe med guldglans, med to kæmpestore favoritter og med et par stærke outsidere.

  • Gruppe D ligner på forhånd en af de mest jævnbyrdige og spændende grupper ved sommerens EM-slutrunde.

Annonce
Mest læste
Annonce
Luk