Annonce
Annonce
Iker Casillas til første træning på Tvedvangen. Iker Casillas til første træning på Tvedvangen.

Real Academia Herlev

For få dage siden åbnede FC Barcelona et akademi i Ballerup, og GOAL kan nu afsløre, at Real Madrid starter op i nabokommunen Herlev.

Til daglig henslæber Herlev Idrætsforening en anonym tilværelse i bunden af 2. division øst, men snart kan man måske komme til at se vaskeægte verdensstjerner løbe rundt på det velplejede græstæppe på Herlev Stadion. Real Madrid har nemlig i dag offentliggjort, at man ikke har tænkt sig at stå tilbage for FC Barcelonas satsning på et talentakademi i Ballerup og derfor vil etablere sit eget skandinaviske center med base i Herlev.

I første omgang nøjes Real Madrid med at låne en syvmandsbane af samarbejdsklubben Herlev Idrætsforening, men på sigt er der store planer om et fuldt overdækket stadion med plads til 26.700 tilskuere.

Glæde i Herlev
Samarbejdet vækker naturligvis glæde i Herlev, ikke mindst hos byens fodboldgale borgmester Thomas Gyldal Petersen:
- Vi har set med misundelse på Ballerups scoop med FC Barcelona og tænkt, at vi også gerne ville have en europæisk topklub til vores kommune. Efter langvarige forhandlinger med Florentino Perez kan vi nu byde selveste Real Madrid velkommen til Herlev. Der er lagt op til nogle dramatiske El Clásico-opgør mellem Ballerup og Herlev i de kommende år, siger borgmesteren med et skævt smil.


Herlevs Borgmester Thomas Gyldal Petersen og Real Madrids repræsentant Abril Tontos.

Casillas kommer først
I første omgang skal selveste Iker Casillas hjælpe til med målmandstræningen på Herlevs ungdomshold, og siden er det så tanken, at der skal ske en løbende udveksling af trænere mellem Real Madrid og den københavnske forstadsklub. Måske vil vi ligefrem inden for kort tid se Carlo Ancelotti stå på sidelinjen på Herlevs legendariske hjemmebane på Tvedvangen?

Ønsker du at vide mere om projektet, så kontakt venligst Real Madrids kontaktperson i Herlev, Abril Tontos, på Real_Academia_Herlev@gmail.com eller du kan læse meget mere om projektet på www.realacademicaherlev.dk

 

Se mere om samme emne:
Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
2
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • GOAL har igen fundet det virtuelle surfbræt frem og surfer på de sociale mediers rygtebølger!

  • Hvem bliver den næste Neymar eller Messi? Det er svært at spå om fremtiden, men GOAL kommer her med fem bud på fremtidens stjerner!

  • Spilbranchen har i mange år døjet med dyre licenser for at bruge navnene på fodboldklubber og -stjerner. Nu rammer licensproblemet også GOAL.

Annonce
Annonce