Annonce
Annonce
Hvor meget ved du om Mourinho? Tag GOALs quiz om The Special One! Hvor meget ved du om Mourinho? Tag GOALs quiz om The Special One!

Quiz: The Special One

Mourinho er en person, der deler vandene. Mange hader ham som pesten, mens andre dyrker ham som en afgud. Hvor meget ved du om The Special One?

Et fodboldgeni eller et arrogant fjols med galoperende mindreværdskompleks? Mourinho har mange fans, men mindst lige så mange kritikere. Uanset hvad man mener om portugiseren, kan man ikke komme uden om ham.

Nu får du chancen for at finde ud af, hvor meget du egentlig ved om Mourinho. Vi skal quizze, og du skal være med!

Tag GOALs store Mourinho-quiz

Når du har testet din viden om Mourinho, og pulsen er faldet lidt ned igen, kan du prøve kræfter med GOALs mange andre tests og quizzer. Der er efterhånden en stor samling!

Se en komplet oversigt over GOALs mange tests og quizzer her!

Se mere om samme emne:
Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
0
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • Klubberne havde travlt på transfermarkedet i sommer. I GOAL 10 kårer vi sommerens 15 bedste transfers, men hvem er startet stærkest i deres nye klub?

  • Flere europæiske topklubber har fået ny manager. GOAL vurderer, hvordan de nye managers er kommet igang med deres nye job

  • Virtuel benzin i blodet? I samarbejde med Namco udlodder GOAL fem eksemplarer af det fedeste Formel 1-spil på markedet! Deltag her!

Annonce
Annonce