Annonce
Annonce
Quiz om talenter

Quiz om talenter

Talenterne er det der driver værket i international fodbold. Vi har derfor samlet 10 af de største talenter, så du kan teste, hvad du ved om dem?

Vi kender alle Eden Hazard, Neymar og Oscar. Men ved du også hvor de kommer fra og hvilken baggrund de har?

Her på Goal har vi fundet nogle af de største talenter, og lavet en quiz, om alt fra hvor de er opvokset, til hvad nummer de helst vil spille i. Så nu udfordrer vi dig på viden om talenter, og ikke kun på hvor mange mål de kan score, eller hvor de spiller på fodboldbanen.

Derudover vil vi gerne takke Lucroest for den gode idé til quizzens emne, og samtidigt opfordre andre til at skrive en kommentar med andre emner!

Test sig selv på talenter her!

Når du har fået 10 rigtige kan du også forsøge med en af vores andre quizzer.

Se alle quizzer her!

Se mere om samme emne:
Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
0
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • Chelsea FC vandt både FA Cuppen og Champions League i sidste sæson, men hvor meget ved du om klubben? Tag GOALs store Chelsea-quiz og find ud af det!

  • Ny feature på GOAL: Nu får du mulighed for at teste din personlighed for at se, hvilken fodboldstjerne du minder mest om. Læs mere her!

  • Manchester City vandt det engelske mesterskab i sidste sæson, men hvor meget ved du egentlig om klubben? Tag GOALs store City-quiz og find ud af det!

  • Har du svært ved at vælge, hvilken klub du skal holde med? Frygt ej, for hjælpen er nær. Du skal blot tage GOALs klubtest, så bliver du meget klogere.

  • Champions League er den fineste klubturnering af dem alle, men hvor meget ved du egentlig om den? Tag GOALs store CL-quiz og find ud af det!

  • GOALs og Unisports konkurrence, hvor man kunne vinde en spritny Chelsea-hjemmebanetrøje er nu afsluttet. Se vinderen her!

  • De fleste danskere holder med Danmark, men hvilket landshold skal du vælge, hvis du bliver træt af Morten Olsens mandskab? Tag GOALs test og få svaret!

Annonce
Mest læste
Annonce
Luk