Annonce
Annonce
Liverpools spillere fejrer her, at de fik ti rigtige i GOALs store Champions League-quiz Liverpools spillere fejrer her, at de fik ti rigtige i GOALs store Champions League-quiz

Quiz om Champions League

Champions League er den fineste klubturnering af dem alle, men hvor meget ved du egentlig om den? Tag GOALs store CL-quiz og find ud af det!

Det er september, og for fodboldfans betyder september én ting: Verdens største klubturnering Champions League går i gang! Men er du overhovedet værdig til at se de europæiske topkampe? Det kan du nu få svar på ved at tage tage GOALs store Champions League-quiz!

Tag GOALs store Champions League-quiz og se, hvordan du klarer dig.

Når du har klaret Champions League-quizzen, kan du forsøge dig med en af vores mange andre quizzer. Der er noget for alle, selv for dig!

Se en oversigt over GOALs quizzer her.Se mere om samme emne:
6 Kommenter
Den er fixet nu!
Det kan jeg heller ikke
Jeg kan ikke komme ind på den :-S
Annonce
0
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • Fodboldlegender bliver aldrig glemt siger man. Men passer det? Tag GOALs store legendequiz, og find ud af, hvor meget du egentlig ved om de største og bedste!

  • I går blev der trukket lod til grupperne i Champions League 2012/13. Nu kommer GOAL.dk's bud på denne sæsons vinder af den fineste klubturnering af dem alle.

  • Har du svært ved at vælge, hvilken klub du skal holde med? Frygt ej, for hjælpen er nær. Du skal blot tage GOALs klubtest, så bliver du meget klogere.

  • AFSLUTTET: I samarbejde med Unisport giver GOAL dig nu mulighed for at vinde Chelseas hjemmebanetrøne for sæsonen 2012/13. Læs alt om konkurrencen her!

Annonce
Mest læste
Annonce
Luk