Annonce
Annonce
Michael Laudrup tænker over fremtiden. I hvilken klub ender han? Michael Laudrup tænker over fremtiden. I hvilken klub ender han?

Ny klub til Laudrup?

Pilen peger som altid mod Spanien for Michael Laudrup, men hvor ender han?

Tiden i Mallorca blev præget af interne stridigheder med klubledelsen og dårlig økonomi, og selvom perioden i Getafe bød på opløftende momenter, så har Michael Laudrup ikke haft udpræget succes siden Brøndby-dagene.

Alligevel kunne den tidligere Barcelona- og Real Madrid-spiller meget vel være at finde på en ny trænerbænk efter sommerferien, og så er spørgsmålet bare, hvor han havner?

Favoritdestinationen ligner Spanien, hvor Sevilla og Atletico Madrid indtil har leveret skuffende resultater. De kunne derfor være muligheder, der også giver danskeren mulighed for at prøve kræfter med en lidt større klub, men lidt længere nordpå kunne der også være mulighed for ansættelse.

Frank Arnesens Hamburger SV har allerede haft to forskellige i det varme sæde i denne sæson, men har på ingen måde været overbevisende. Hos PSV Eindhoven har Phillip Cocu tøjlerne resten af sæsonen, men derefter er der måske en mulighed hos den danskerglade klub. Så spørgsmålet er bare, hvor havner Laudrup?

Se mere om samme emne:
8 Kommenter
Jeg synes at han skal komme til Chelsea hvis Di Matteo ikke klarer sig godt, selvom at det ikke ser sådan ud. Men Eddie har ret. Han er meget overvurderet så måske kunne han bare komme til en dansk klub som for eksempel FCK
08-04-2012 11:11 · 0 Point · Svar
Kom tilbage til Brøndby
07-04-2012 16:44 · 0 Point · Svar
editor sagde: arh brøndby fik da en masse sølvmedaljer.

det var da bare held.
07-04-2012 14:40 · 0 Point · Svar
[quote="arsenal810"] så nu spørger jeg så: er alle klubber ikke det, hvis de bliver trænet af Laudrup? --- Ahr, Brøndby fik da en masse sølvmedaljer :)
07-04-2012 14:34 · 0 Point · Svar
editor sagde: i denne sæson er de et midterhold, under Laudrup var de i akut nedrykningsfare.

så nu spørger jeg så: er alle klubber ikke det, hvis de bliver trænet af Laudrup?
07-04-2012 14:05 · 0 Point · Svar
I denne sæson er de midterhold, under Laudrup var de i akut nedrykningsfare.
07-04-2012 13:51 · 0 Point · Svar
Min personlige holdning er, at Michael Laudrup er en af de mest overvurderede trænere i nyere tid. Han bedste resultat er en double med en historisk stærk Brøndby-hold i tre-fire forsøg. I samtlige klubber, han har været, har holdet klaret sig bedre, både før og efter han var i klubben, og i samtlige klubber, han har været, er der opstået voldsomme konflikter med spillere, ledere og fans.

Den klub, der ansætter Laudrup, begår en gevaldig fejl, og jeg tror, at de spanske klubber har lært deres lektie.
07-04-2012 12:38 · 0 Point · Svar
Annonce
0
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • Barcelona og Milan ligner sikre deltagere i Champions Leagues kvartfinaler, mens andre storhold er i problemer.

  • AFSLUTTET MANDAG 26. MARTS KLOKKEN 08:00: Barcelona 19189 stemmer - Real Madrid 13139 stemmer. Barcelona løb dermed med sejren!

  • Guldpriserne har aldrig været højere, men hjemme i den danske Superliga er guldet er billigt til salg.

  • Spilbranchen har i mange år døjet med dyre licenser for at bruge navnene på fodboldklubber og -stjerner. Nu rammer licensproblemet også GOAL.

  • Det er otte meget jævnbyrdige hold tilbage i den næstbedste europæiske turnering, men henter pokalen?

Annonce
Annonce