Annonce
Annonce
Nik & Jay har lavet ny slagsang til landsholdet! Nik & Jay har lavet ny slagsang til landsholdet!

Nik & Jay i studiet med landsholdet

I går kom det frem, at det bliver Nik & Jay, der skal stå for den officielle danske slagsang til EM.

EM i Polen og Ukraine nærmer sig med stormskridt, og Danmark er som bekendt med. Nu er soundtracket til sommerens fodboldfest også på plads. I går kom det nemlig frem, at det er Nik & Jay, der står for den officielle danske slagsang.De to bandanaklædte lommefilosoffer er glade og stolte over at have fået den store ære:

Vi er til fodbold. Og vi er til musik. Vi er vokset op med sange som 'Vi er røde, vi er hvide' om 'moder Danmark, som elsker alle danske drenge, der kan knalde'.Det var jo nærmest soundtracket til forstadens drengedrømme. Nu er vi officielt med på det musikalske landshold. Det er en stor ære og en meget, meget fin ting.

Også DBU's kommunikationschef Lars Berendt er glad og stolt:

Landsholdet er en institution, som bygger på en fantastisk historie. Men af samme årsag skal landsholdet jævnligt revitaliseres. Derfor harmonerer valget af Nephew for to år siden og Nik & Jay i år rigtigt godt med vores samlede strategi. Begge grupper er fantastisk populære, respekterede for deres musik og i øjenhøjde med den aldersgruppe, vi også henvender os til med landsholdet.

Sangen bliver officielt udgivet den 30. april, men allerede i morgen kan I høre en snigpremiere i pausen af venskabskampen mellem Danmark og Rusland i Parken, så her er måske endnu en grund til at skynde sig at købe billet til kampen?

Hvad siger I til valget af kunstner? Nik & Jay er stolte og glade, DBU er stolte og glade, og Dennis Rommedahl er eksploderet af stolthed og glæde, men hvad med jer?

18 Kommenter
ååhhhhhh nej ikke dem igen
Jeg vil tro, at den første version er lavet, eftersom der var snigpremiere på den i onsdags (jf. artiklen), men omkvædet mangler sikkert det sædvanlige ølkor af landsholdsspillere...
Er sangen lavet
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ :C
FUCK HVOR BLIVER DET NICE!!!!!!!!! :D Glæder mig!! xD
Skal til Ukraine og se dem.. :-D


Måske, hvis ikke skal vi til Polen og se noget spansk. d:
Det bliver da bare super fedt. Måske skulle de have ladet 8Ball lave nummeret. Kan I huske den alternative version til VM i 2010? http://www.youtube.com/watch?v=8lBOJ-s1QDE&feature=results_video&playnext=1&list=PLA5C70DF27CC6D7C0
Syntes det er for sjovt jeg kan slet ikke forestille mig dem komme med en sang men kan være de laver noget der er overraskende godt men mine forventninger er meget lave :)
Er ikke Nik og Jay Fan Men Glæder Mig Til At Høre Sangen. :)
kæft hvor er det dårligt :(
havde nok valgt michael falch, som jeg var til koncert med i gåraftes, kunne også godt have taget poul krebs.
Jeg glæder mig nu til at høre nu nummeret! Jeg er ikke Nik & Jay fan, men som de selv siger er de "folkeeje" :D
- Ikk' min stil... Bryder mig ikk' om dem!

- Ej, 3r jeg ikk'! :(
Jeg har hørt, at Dennis Rommedahl medvirker på nummeret på percussion. Der er det pudsige ved ham, at han har en raslelyd i hovedet, så hvis nikker i takt til rytmen, giver det en ret fed maracas-effekt. Det er som sagt kun et rygte, men jeg skal nok følge op på det.
Annonce
0
Share this
Følg os på Facebook
Annonce
Mest læste
Annonce
Luk