Annonce
Annonce
Top Real Madrid og Barcelona listen over flest solgte trøjer? Top Real Madrid og Barcelona listen over flest solgte trøjer?

Mest solgte fodboldtrøjer

Man kan efterhånden knap gå en tur på gaden uden at se en fodboldtrøje fra en af de internationale storklubber, men hvilken klub sælger flest trøjer? Få svaret her!

Hvilken fodboldklub sælger flest trøjer om året på verdensplan? Det har det engelske fodboldsite Sportingintelligencesat sig for at undersøge.Til det formål har de benyttet sig af data indsamlet af marketingbureauet PR Marketing fra begyndelsen af sæsonen 2007/08 til slutningen af sæsonen 2011/12. Tallene, der fremgår i artiklen, er altså det gennemsnitlige årlige salgstal over fem år. På den måde har man taget højde for udsving fra år til år og kan give et mere retvisende billede.

Hvem topper så listen? Svaret er måske lidt overraskende, og du kan få det ved at klikke på pilene eller tallene ovenfor.

Se mere om samme emne:
20 Kommenter
GreatBlue
Er vild med Inters!
Inters trøje er ret pæn. Jeg har længe håbet på, at FCK ville lave en udebanetrøje med Inter-striber for at symbolisere B1903 (sort stribe) og KB (blå stribe).

Hvis jeg stadig gad købe fodboldtrøjer, ville jeg nok overveje at investere i den nye woodwood/hipster 3. trøje, men gamle mænd i fodboldtrøjer er taberagtige :)

GreatBlue
Er vild med Inters!

Jeg synes den er hæslig.

Er vild med Inters!
Wow... Jeg køber sgu kun Barca, FCK og Galatasaray trøjer!! :D
Det kan godt være Reals er kedelig men lige i øjeblikket ville jeg klart vælge den over Barcas den er jeg godt nok ikke glad for.
arsenal810forstår godt hvorfor barcelonas 'kun' ligger på tredje-pladsen, den trøje har fanden skabt.forstår godt hvorfor barcelonas 'kun' ligger på tredje-pladsen, den trøje har fanden skabt.

Den er pænere end Reals.
real's trøje er dræbende kedelig men ingen ved deres fulde fem ville kunne sige at barcalonas trøje er 'pænere'
[b][/b]
forstår godt hvorfor barcelonas 'kun' ligger på tredje-pladsen, den trøje har fanden skabt.

Den er pænere end Reals.
Real Madrid er bare den bedste klub ! <3
forstår godt hvorfor barcelonas 'kun' ligger på tredje-pladsen, den trøje har fanden skabt
For øvrigt vil jeg gerne lige slå fast, hvis der er nogen, der er i tvivl. Folk skal købe de fodboldtrøjer, de har lyst til, og skide højt og flot på min mening.Det ville være kedeligt, hvis alle var ens, og endnu mere kedeligt, hvis alle var som mig
editor
Nu blev jeg inspireret til endnu et korstog mod Barcelonas nye udebanetrøje
Bare du hygger dig :p
Nu blev jeg inspireret til endnu et korstog mod Barcelonas nye udebanetrøje
PrideofLondon
ja det overrasker dig editor som du hader chelsea meget du er overrasket over trøje salget. du er tydeligt bitter fan ^^ sov på den Nemanja vidic
---

Nu vil jeg ikke være den, der står i vejen for et godt rant, men det overraskede mig bare, at Chelsea solgte så mange trøjer, når man ikke ser særlig mange af dem i Danmark.
ja det overrasker dig editor som du hader chelsea meget du er overrasket over trøje salget. du er tydeligt bitter fan ^^ sov på den Nemanja vidic
er vel ca. sådan jeg havde regnet med. er dog overrasket over at bayern lagde på en 5. plas. jeg er egentlig heller ikke overasket over at barcelonas trøje "kun" er på en 3. plads da både real madrid og manchester united er bedre til at brande klubben i de asiatiske lande.
Annonce
0
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • Hvilke fodboldspillere tjener mest? Det kan du få svaret på her, når GOAL kårer Top 10 bedst lønnede fodboldspillere. Der er flere overraskelser på listen!

  • I juni bragte vi en foreløbig Top 10 bedste transfers i sommeren 2012. Nu er tiden kommet til den endelige liste! Spænd sikkerhedsbæltet, for her kommer den!

  • El Clásico er det største rivalopgør i europæisk fodbold, men hvor meget ved du om det? Tag GOALs store El Cláscio-quiz og find ud af det!

Annonce
Mest læste
Annonce
Luk