Annonce
Annonce
Messi slår alle rekorder i Champions League. Messi slår alle rekorder i Champions League.

Messis rekordaften

Med fem scoringer var Lionel Messi intet mindre end spektakulær, da Barcelona savede Leverkusen midtover.

Han er ikke meget højere end den typiske danske konfirmand, men på grønsværen er det de færreste, der når ham til sokkeholderne. Det beviste Lionel Messi endnu engang, da han mod Leverkusen legede sig til fem mål i sejren på 7-1.

Det er rekord i den nuværende udgave af Champions League, hvor ingen tidligere har sendt en håndfuld i nettet i samme kamp, og i det hele taget formåede den lille argentiner på flere måder at få sit navn i rekordbøgerne.

Ifølge FC Barcelonas hjemmeside er han den første spiller, der præsterer fem scoringer på dette niveau af turneringen, og han er den første spiller fra en spansk klub, der formår at få netmaskerne til at blafre så mange gange i den fornemmeste turnering.

Lionel Messi er dermed oppe på 49 mål i Champions League, og han har nu rundet de 12 scoringer, som var nok til at gøre ham til turneringens topscorer sidste år. Desuden er han bare syv kasser fra at blive klubbens flittigste målscorer nogensinde (235), og spørgsmålet er vel efterhånden ikke, om han er verdens bedste nogensinde, men hvem der er nummer to?

Se mere om samme emne:
24 Kommenter
[quote="Rasmus_Messi"]Zidane eller Messi. Kort og godt.
Ok, mener så at det er Maradona da han har bevist mere men er enig i at Pele er overvurderet :)
[quote="Rasmus_Messi"][quote="Chris22"]Jeg forstår simpelthen ikke hvordan Messi kan få så mange stemmer! Zidane, Di Stefano & Maradona har alle fået mindre stemmer, selvom de har bevist til VM, og alle store turneringer, at de er fantastiske spillere. Zizou viste det også til EM!Der er kæmpe forskel på det fodbold, der bliver spillet i dag, og det fodbold der blev spillet, da Maradona og Di Stefano var aktive.

Hvem mener du så er verdens bedste nogensinde :)?
Derudover er det mig en gåde, hvordan Pelé kan få så mange stemmer. Det er de færreste, der har set ham spille. Han spillede langt det meste af sin klubkarriere i Brasilien, hvor niveauet var pivringe. Bare fordi han har scoret 1000 mål i en røvelendig liga, er det ikke ens betydning med, at han er verdens bedste nogensinde. Han er pisse overvurderet.
Jeg forstår simpelthen ikke hvordan Messi kan få så mange stemmer! Zidane, Di Stefano & Maradona har alle fået mindre stemmer, selvom de har bevist til VM, og alle store turneringer, at de er fantastiske spillere. Zizou viste det også til EM!
[quote="Fodboldmand"]Selvom Messi har spillet helt fantastisk for Barcelona og lige pt. må betegnes som den suværent bedste fodboldspiller så synes jeg stadig ikke at man kan kalde ham for den "bedste nogensinde". Han mangler stadig at vise sin klasse på landsholdet ligesom fx. Maradona gjorde det og nærmest ene mand vandt VM for Argentina.
Enig.
Selvom Messi har spillet helt fantastisk for Barcelona og lige pt. må betegnes som den suværent bedste fodboldspiller så synes jeg stadig ikke at man kan kalde ham for den "bedste nogensinde". Han mangler stadig at vise sin klasse på landsholdet ligesom fx. Maradona gjorde det og nærmest ene mand vandt VM for Argentina.
Nu er der kommet en afstemning om verdens bedste nogensinde på forsiden - skynd jer at stemme!
Messi er simpelthen så fantastisk!! :)
Søren Lerby spillede altså ikke for noget engelsk hold i sin karriere. Måske tænker du på Jesper Olsen?
Det der er lidt sjovt er at det var Søren Lerby der scorede de fem mål i en kamp for Man.Utd. men det var i mesterholdenes turnering og ikke i Champions League.
Men Ronaldo har stadigvæk scoret flere mål i ligaen! :D
Træls type ham Messi...
Hvordan gør han mon???????
Messi er fandme fantastisk måske bliver han sat op til nogle af målene men han sætter dem sikkert ind selv ..
Der er ingen over eller ved siden af Messi
Chelsea-Man sagde:
Okay, og alle der er Barca fans skal tage deres briller af og erkende at Messi er ikke noget uden sit hold. ihvertfald ikke før han har bevist det.

Messi er lige nu verdens bedste, og kan gøre fantastiske ting på egen hånd! Selvom han ikke er SÅ perfekt som han potrætteres, så er han uden tvivl verdens bedste!
Arg... Det var bare det eneste, der ikke måtte ske... :(
Annonce
0
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • Diego Armando Maradona, alene det at høre navnet gør, at man ser fantastiske fodboldkunster for sig.

  • Barcelona og Milan ligner sikre deltagere i Champions Leagues kvartfinaler, mens andre storhold er i problemer.

  • Barcelona ligner en sikker deltager i kvartfinalerne, men de spanske giganter frygter at blive overhalet.

  • Noget tyder på, at der alligevel bliver kamp om topscorertitlen i Champions League.

Annonce
Mest læste
Annonce
Luk