Annonce
Annonce
Messi overtager roret på GOAL

Messi overtager roret på GOAL

GOAL får en berømt gæsteredaktør til sommer, da den argentinske superstjerne overtager redaktørstolen for en kort bemærkning.

Der er hård kamp på markedet for fodboldmedier nu om dage, og det kræver efterhånden noget ganske særligt at tiltrække fansenes opmærksomhed. Derfor er GOAL meget glade for at kunne præsentere en unik aftale med Barcelonas argentinske superstjerne Lionel Messi, som skal være gæsteredaktør på GOAL i august.

Normalt er Messi en travl herre, men eftersom det meste af det redaktionelle arbejde på GOAL 8 foregår i juli måned, hvor han efter planen skal holde sommerferie efter en forhåbentlig succesrig Copa America-turnering med Argentina, er det usandsynlige samarbejde kommet i stand. En stolt gæsteredaktør udtaler til GOAL:

Jeg er ikke den store strandløve, så jeg kommer ofte til at kede mig i sommerferien, og da GOAL så kom på banen, tænkte jeg, at jeg lige så godt kunne prøve kræfter med kontorarbejde. Jeg er 28 år gammel og skal til at tænke på tiden efter min aktive karriere, og så er det godt at have noget at skrive på CV'et.

Der er selvfølgelig visse problemer forbundet med at have en spansktalende redaktør til et dansksproget magasin, men ved hjælp af to hold dygtige oversættere bør problemet sagtens kunne løses.

Skulle forsøget med gæsteredaktører falde heldigt ud, er der alle planer om en gentagelse. GOALs redaktion har indgået en løs aftale med Nicklas Bendtner, som efter alt at dømme får en del fritid i de kommende måneder. Desuden foregår der intense forhandlinger med den ungarske veterankeeper Gábor Király, men for øjeblikket er de strandet på, at han insisterer på at møde på arbejde i grå joggingbukser.

Se mere om samme emne:
Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
3
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • Hvem er de mest populære fodboldklubber og -spillere på Twitter? GOAL har undersøgt sagen og bringer her en top 10! Der er flere overraskelser på listen.

  • FC Barcelona åbner klubbens første skandinaviske akademi i Ballerup. Nu kan du træne som Messi, Xavi, Iniesta og alle de andre.

  • I denne uge stiller top ti skarpt på de talenter, der er kommet ud af Barcelonas berømte fodboldskole, La Masia

  • Grav dybt, og du skal finde! Er du klar til at få genopfrisket din viden om verdens bedste fodboldspiller?

  • Zlatan, Alaba, Martial, top 15 bedste ungdomsakademier, masser af nye indslag og gamle kendinge. GOAL 4 er på gaden!

Annonce
Mest læste
Annonce
Luk