Annonce
Annonce
Når de fejler er målmænd fodboldens mest ensomme skikkelser Når de fejler er målmænd fodboldens mest ensomme skikkelser

Målmandsdrop

GOAL har samlet nogle målmandsdrop fra engelsk fodbold

1 2 3 4 5 Næste »

Oops! I weekenden gik det igen galt for Manchester City og Englands målmand Joe Hart, da han fik lavet en af den slags fejl, der afgør fodboldkampe.

Det er ikke sjovt for målmændene, når de begår en fejl. Men faktisk skylder vi andre dem tak, for det er faktisk meget sjovt at se dem komme galt afsted.

Og som man kan se på de følgende sider, så er Joe Hart ikke den eneste Premier League målmand, der har lavet nogle grimme drop. Og skulle Hart stadig være Englands målmand ved VM i Brasilien, så er der nærmest tradition for, at den engelske landsholdsmålmand er god for et gedignt kiks.

Vi har samlet fem bud på målmandsdrop. Hvis du kender til et drop, der er sjovt, og som du gerne vil dele, så gør endelig det!

Her er det den nuværende QPR målmand, Robert Green, der kommer galt afsted i en kamp for Norwich. Green glemmer at se sig for, da han skal sætte spillet igang - en af de klassiske målmandsfejl.
1 2 3 4 5 Næste »
Se mere om samme emne:
3 Kommenter
Øv, øv, øv. Kunne have haft nogen "sjove" videoer med drops jeg selv laver, men de er "desværre" ikke filmet :/
Der er dårlige dage på kontoret, og så er der Oliver Baumann... Tak til Niels-Ebbe, som henledte GOALs opmærksomhed på denne spektakulært dårlige præstation af Freiburgs keeper i hjemmekampen mod HSV.Min favorit er nok den her klassiker scoret af Dion Dublin (dengang Coventry) mod Shay Given (dengang Newcastle). Det er den slags fejl, man normalt kun ser på Kløvermarken...

Annonce
0
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • Løse rygter og vilde spekulationer er en efterhånden en uomgængelig del af moderne fodbold, og på GOAL er vi ikke for fine til at kaste benzin på rygtebålet.

  • Nu får du GOALs bud på fem kampe, det er værd at holde øje med i weekendens kampe i de europæiske ligaer

  • Spøgelsesmål i Tyskland, presset vokser på Moyes, Zlatan og PSG slår hul, og Roma er nu kun en sejr fra historisk sæsonstart. GOAL tager på rundtur i Europa.

  • GOALs brugere peger på Messi som topscorer i La Liga

Annonce
Mest læste
Annonce
Luk