Annonce
Annonce
Lille Roberto Carlos er en af de største backer i fodboldhistorien. Lille Roberto Carlos er en af de største backer i fodboldhistorien.

Legenden - Roberto Carlos

I 2012 sagde vi farvel til en af de største venstrebacker i fodboldhistorien – og uden tvivl den mest spektakulære. GOAL hylder legenden Roberto Carlos.

1 2 3 4 5 6 Næste »

I løbet af sine 11 sæsoner i Real Madrid scorede Roberto Carlos i alt 71 mål i 584 kampe – fra en position som venstreback! Selvom han ikke var højere end tobak for en skilling, var der få modstandere, der kunne matche ham, når det gjaldt fysiske styrke, og når det gjaldt antrit, kondition og sparketeknik var han suveræn i verden. Roberto Carlos lignede et rumvæsen, og han spillede, som om han kom fra en anden planet.

Defensivt var han måske ikke den bedste, men fodboldverdenen har formentlig aldrig set en bedre wingback end ham. Derfor er Roberto Carlos et naturligt valg som den første legende i GOALs nye serie af fodboldlegender.

1 2 3 4 5 6 Næste »
Se mere om samme emne:
2 Kommenter
Hvis jeg i en enkelt kamp fik lov til at sparke som ham.......
savner ham egentlig en lille smule når han er på højplan.
Annonce
0
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • Hvem topper listen, når GOAL kårer de 10 største legender i fodboldverdenen inden for de seneste 20 år? Find ud af det her!

  • Hvilke fodboldspillere tjener mest? Det kan du få svaret på her, når GOAL kårer Top 10 bedst lønnede fodboldspillere. Der er flere overraskelser på listen!

  • Endnu en måned er gået, og det er blevet tid til at kåre månedens ti bedste fodboldklubber. Hvem snupper førstepladsen på Top 10 klubber i november?

  • Bayern er en af de klubber, man enten hader eller elsker, men uanset hvad kommer man ikke uden om sydtyskerne. Nu kan du vise din viden om Bayern!

Annonce
Mest læste
Annonce
Luk