Annonce
Annonce
Italiens Mario Balotelli står ved en skillevej i karrieren. Italiens Mario Balotelli står ved en skillevej i karrieren.

Kan EM blive Balotellis redning?

Mario Balotelli har kørt sig selv ud på et sidespor i Manchester City, men en plads i den italienske EM-trup kan redde meget for problembarnet.

Få stjerner gør sig bemærket som Mario Balotelli. Både på og uden for banen forstår den italienske superstjerne at tiltrække sig opmærksomhed. Desværre er det mest af den negative slags, og efterhånden har Balotelli nået et punkt, hvor både fansene og medspillerne i City har mest lyst til at kvæle ham, og manager Roberto Mancini overvejer at sælge ham til sommer.

Noget tyder dog på, at Balotelli er ved at indse situationens alvor:

– Mario vil ikke forlade City, og han accepterer, at han har brug for hjælp. Ifølge ham selv er han ude af kontrol. Han er endda villig til at få professionel hjælp for at få styr på tingene. Han har et enormt talent, men han er i overhængende fare for at ødelægge sin karriere, lyder det fra en af angriberens venner.

Måske kan det italienske landshold blive Balotellis store chance for at vise sin nyfundne modenhed? Italien har en homogen trup med masser af dygtige spillere, men efter langtidsskaderne til Antonio Cassano og Giuseppe Rossi savner man klasse oppe i angrebet. Den klasse har Balotelli, men spørgsmålet er, om den italienske landstræner Cesare Prandelli tør satse på en spiller, som er en tikkende bombe på banen og tydeligvis ikke kan indordne sig under holdet?

Se mere om samme emne:
7 Kommenter
tror jeg heller ikke men det kunne være sjovt
24-04-2012 18:04 · 0 Point · Svar
Jeg synes for resten ikke, at man hører så meget til "Why always me?"-fansene nu om dage :D
18-04-2012 11:21 · 0 Point · Svar
Balotelli ville være selvskrevet til det italienske landshold, hvis han havde en nogenlunde normal psyke. Jeg kan knap nok nævne navnene på resten af angriberne i truppen, nu hvor Cassano og Rossi formentlig er ude.
16-04-2012 23:25 · 0 Point · Svar
Haha
16-04-2012 19:58 · 0 Point · Svar
[quote="Messidona"]Balo skal med! jeg mangler underholdning :D HAHA lol :D
16-04-2012 16:21 · 0 Point · Svar
Balo skal med! jeg mangler underholdning :D
16-04-2012 16:13 · + 1 Point · Svar
Han kommer ikke med i truppen!
16-04-2012 16:10 · 0 Point · Svar
Annonce
0
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
Annonce
Annonce