Annonce
Annonce
Bayern München kommer på en svær opgave mod mægtige Real Madrid i aften. Bayern München kommer på en svær opgave mod mægtige Real Madrid i aften.

Kan Bayern stoppe Ronaldo?

Jupp Heynckes' tropper er sidste forhindring for Real Madrid inden en mulig finale mod Barcelona.

Det er tid til semifinalerne i Champions League, og det betyder et møde mellem et par af Europas fodboldgiganter. Real Madrid tørner sammen med Bayern München, og mens den spanske hovedstads stolthed ligner et hold, der også henter hæder på hjemlig grund, så kan sydtyskerne efter alt at dømme skyde en hvid pil efter det tyske mesterskab.

Det kan give Mario Gomez, Arjen Robben og de øvrige stjerner endnu mere grund til at kæmpe for sagen mod Jose Mourinhos mandskab, og desuden har Bayern München endnu en motivationsfaktor. Finalen i dette års fineste europæiske turnering spilles netop i München, og det kan ganske sikkert motivere lokale spillere som Phillip Lahm og Bastian Schweinsteiger.

Så er spørgsmålet bare, om de kan stoppe Cristiano Ronaldo, der i weekenden nåede op på 41 ligascoringer hidtil i sæsonen. Hvad er dit bud på kampen, i aften og samlet?

Se mere om samme emne:
19 Kommenter
[quote="Chelsea-man"][quote="Messidona"]tro på en 1-0 i dag til Bayern og så holder de den i returkampen, det ville være fedt :D Og Ronaldo skal de sgu nok stoppe det er jeg sikker på.Det siger du jo kun fordi du er Barca fan, helt ærligt man jeg har heller ikke sagt at Chelsea nok skal stoppe Messi, for det ved jeg de simpelthen ikke kan. Og Bayern kan heller ikke stoppe Ronaldo. Kun hvis han spiller af lort, som han plejer når det virkelig gælder mod de andre store!
Næh sagde det fordi det passer, hvilket vi jo også så?...
[quote="editor"]Solid tysk defensiv = Boateng og Badstuber. To omvandrende fejl :)
Det var vist den solide tyske defensiv der slog igennem, og de skarpe angribere ;)
Ej det var skidt med TV-signalet og syntes nu heller ikke dommeren var den bedste i alle situationer
LÅLÅLÅLÅ!!! 2-1 :D
Jeg har stor respekt for Ronaldos utallige mål, men i mine øjne står han i skyggen af en spiller som Figo som værende den bedste portugiser de sidste 15 år. Med Figo vidste man han ville afgøre kampe, også de helt store kampe og man kunne altid forvente en brandkamp af ham netop, når der var noget på spil. Ronaldos problem er at han ofte har svært ved at sætte en random spiller af. Hvordan kan man så forvente det ekstra ordinære kreative spil fra ham i topkampe, hvor det ikke lige kører for hans hold? Jo hvis han får en god skud mulighed eller hvis medspillerne spiller ham fri i straffesparks feltet eller i dybden er han meget farlig. Fysik, hurtighed og skud er hans meritter. Men en Figo, Zidane, Ronaldo kaliber er han ikke.
Mega nederen tv signal som hele tiden falder ud! Håber snart de finder en løsning!
Chelsea man sagde:
Folk der ikke kan lide Real, roser Bayern og siger de kan gå videre, det kan de sikkert, men jeg tror at alle ved Real er favoritter. Lad vær med at have falske forhåbninger.

Måske er Real Favoriter, men ikke stor favoriter. Det bliver nok meget lige, og måske er det real som får meget af spillet, men bayern er sgu også gode! man skal bestemt ikke undervudere dem. slet ikke. De har altså nogle gode spillere og de spiller godt sammen som hold.
Chelsea-man@

Hvis favoritterne altid vandt ville hverken Barcelona eller Real Madrid ha tabt en eneste kamp (Udover de indbyrdedes) i La Liga.

Ja Real er favoritter, men Bayern München er et verdensklasse mandskab, og samlet set, og især iaften hvor de har hjemmebane, har de altså uden tvivl en chance. Og jeg tror på en spændende kamp.
[quote="Chelsea-man"]Jeg tror ikke Bayern har den store chance, for så gode er de heller ikk. Med hensyn til Ronaldo tror jeg ikke ser det store da han er meget anonym i CHL.
Ronaldo har scoret 8 mål i 8 kampe. Ikke hvad jeg kalder anonym.

Boateng og Badstuber er fine forsvarsspillere, men med Madrids offensiv af Benzema/ Higuain, Ozil og Ronaldo som vil trække ind i banen, bliver presset til sidst for stort. 2-1 til Real :)
Badstuber er sgu da god, og mega underurderet...
editor
Bayern Har måske ikke spillet så godt i bundsligaen i år (godt, men de kunne have gjort det bedre) men til gengæld Har de været supergode i CHL undtagen den første kamp mod basel... Godt nok har Real Madrid et godt hold, men det har Bayern virkelig også. Jeg tror på en sejr til Bayern.
sagtens! det er bayern, vi taler om, ikke et lille lortehold, de er bedre end man lige tror.

med spillere som gomez,muller,neuer,boateng,schwienstiger,badstuber,robben,ribery, og jeg kunne blive ved.

det bliver spændene.
nej de kan ikke stoppe Ronaldo!
Annonce
0
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • Scoringen mod Espanyol var Cristiano Ronaldos nummer 30 i ligaen – kan han slå sidste sæsons total?

  • Noget tyder på, at der alligevel bliver kamp om topscorertitlen i Champions League.

  • De otte kvartfinalister i Champions League er fundet. I morgen er der lodtrækning.

  • Spændingen er så småt ved at genindfinde sig i La liga efter endnu et pointtab til Real Madrid.

Annonce
Mest læste
Annonce
Luk