Annonce
Annonce
Christian Eriksen fejrer sit flotte frisparksmål anden juledag Christian Eriksen fejrer sit flotte frisparksmål anden juledag

Julebold 2

Vi ser tilbage på resultatet af julefodbolden i Premier League og frem til fuldt kampprogram i Premier League på den første dag i 2014

1 2 3 4 5 6 7 Næste »

Tottenham - Ny træner

Det blev en dramatisk jul for den stort satsende danskerklub, Tottenham. Efter et 0-5 nederlag til Liverpool fyrede klubben sin træner André Villas-Boas.

Det er den tidligere Tottenham og Blackburn-spiller Tim Sherwood, der har overtaget trænerposten. Det har indtil videre været en blandet fornøjelse, for han debuterede med et hjemmenederlag til London-rivalerne fra West Ham.

I et let juleprogram med udekamp mod formsvage Southampton og hjemmekampe mod WBA og Stoke er det blevet til to sejre og en uafgjort.

Hvad der dog er vigtigst set med danske briller er, at Christian Eriksen ser ud til at være tiltænkt en nøglerolle under Sherwoods ledelse. Og Eriksen har kvitteret med gode præstationer.

Nytårsdag venter Manchester United på Old Trafford. Av. Den kamp går nok Manchester United vej, og så skal Tottenham til Emirates i FA-Cuppens første runde og spille mod rivalerne fra Arsenal. Det ligner to lussinger til Sherwood og Tottenham.

1 2 3 4 5 6 7 Næste »
Se mere om samme emne:
1 Kommenter
Nogle rigtig gode kampe, men Manchester united- Tottenham er nok rigtig god nor den sparkes igang.
Annonce
0
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • - når Messi og Ronaldo ikke kunne komme

  • Det sikreste tegn på julen er kommet: Al fodbold ligger nu stille indtil næste år. Undtagen i England. Der spiller de på livet løs

  • Der spilles kun i England, og det betyder, der er rigeligt med tid til at dyrke transferrygterne. Vinterens transfervindue står for døren.. så at sige

  • GOAL fejrer det truende nytår med et kært gensyn med stjernequizzen. Hvor godt kender du stjernerne i europæisk fodbold? Få svaret her!

Annonce
Mest læste
Annonce
Luk