Annonce
Annonce
Rooney tror på endnu et mesterskab til United. Rooney tror på endnu et mesterskab til United.

Ingen panik hos Rooney

Tingene spidser til i Premier League, men Manchester United-angriberen tror på endnu en pokal til de røde djævle.

Det blev kun til en smal sejr ude mod Norwich i sidste runde, hvor de gamle kendinge Paul Scholes og Ryan Giggs sikrede de tre point. Sidstnævnte med en meget sen scoring, men det får alligevel ikke Wayne Rooney til at ryste på hånden inden weekendens brag mod Tottenham.

- Da jeg var en ung knægt, der lige var startet i klubben, kunne vi godt tabe en kamp 1-0 eller 2-1, og jeg ville lige sige” put nu bare bolden i kassen”, og gå lidt i panik over at tabe kampen, fortæller landsholdsbomberen til Inside United og fortsætter.

- Nu er jeg ældre og mere erfaren, og jeg ved, at jeg bare skal fortsætte med at spille mit spil, fordi der altid er en chance for, at du får en mulighed for at score. Jeg tror, at det kommer af alle de kampe og de erfaringer, som jeg har samlet op undervejs, siger Rooney, der har opskriften på succes klar.

- Du ved, at du skal være mentalt stærk for at spille dit bedste, og vi er bare nødt til at være fokuserede, fortsætte med at arbejde hårdt og forhåbentligt får vi vores belønning.

Så er det bare spørgsmålet, om det er nok på udebane mod Tottenham, der kæmper for at holde sig inde i medaljerækken?

Se mere om samme emne:
9 Kommenter
3-1!!!! Over SPURS!!!!!
[quote="editor"]Jeg er godt nok blevet pjattet med Rooney, efter han har fået nyt hår :)Selvfølgelig
Den der vinder den indbyrdes kamp vinder nok PL
Men et Man Utd der vinder :D
Man Utd 2-0 Spurs
Rooney x2
Jeg er godt nok blevet pjattet med Rooney, efter han har fået nyt hår :)
Det bliver City i år, men spændingen er der for en gangs skyld lidt mere. Syntes ikke United har været stabile nok
Det positive ved Premier League i år er spændingen og hvor lidt der skiller nr 1 og nr 2! Jeg tror dog stadig på Man U.
Lige nu er city 2 point foran United, så det er meget tæt. City har mange gode spillere, men United har efter min mening lige så gode spillere. Hvis den næste kamp for city ender uafgjort eller tabt, og United vinder, er United på 1.pladsen. Det skifter så hurtigt, At jeg tror det bliver meget tæt. Men i sidste ende vinder United spillerne med deres erfaring, og gode vindermentalitet.

Det var min mening!
Manchester City er decideret suveræne i denne her sæson, ærgerligt at de nærmest kan købe sig til Premier League, men sådan er realiteterne nu til dags :D ! = Så nej Rooney jeg tror næppe i får Premier League pokalen tilbage i jeres pokalskab ;) City er meget koncentreret om hver enkelte kamp, og Mancini virker til at være mesterlig når han skal motiverer sine drenge :) !
Annonce
0
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
Annonce
Mest læste
Annonce
Luk