Annonce
Annonce
Vidic og Ferguson prøvede GOALs store United-quiz og vandt en flot præmie! Vidic og Ferguson prøvede GOALs store United-quiz og vandt en flot præmie!

Hvor meget ved du om United?

Manchester United betegnes ofte som verdens mest populære klub, men hvor meget ved du egentlig om dem? Tag GOALs store United-quiz, og find ud af det.

Er du United-fan? Får du knopper, når du ser noget lyseblåt? Ved du alt, hvad der er værd at vide om engelsk fodbold? Ved du bare alt om alt? Er du lidt af en pralhals?

Kan du svare ja til blot ét af disse spørgsmål, bør du give dig i kast med GOALs seneste quiz, der denne gang tester din viden om Manchester United, den mest vindende engelske klub.

Tag GOALs store Manchester United-quiz og se, hvordan du klarer dig.

Når du har klaret United-quizzen, kan du forsøge dig med en af vores mange andre quizzer. Der er noget for enhver smag, især for dem med dårlig smag.

Se en oversigt over GOALs quizzer her.

Se mere om samme emne:
1 Kommenter
Husk at skrive, hvor godt du klarede det her i kommentarfeltet. Det er forbudt at snyde, for så vanker der serbiske øretæver fra Nemanja Vidic.
Annonce
0
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • Gårsdagens Manchester-derby vendte nok en gang op og ned på Premier League. Nu er City, som ellers var afskrevet for tre kampe siden, iklædt førertrøjen.

  • Er du Real Madrid-ekspert? Er du sikker? Så tag GOALs Real Madrid-quiz, hvor du bliver testet i din viden om Spaniens største klub.

  • Tror du, du ved alt om Superligaen? Så prøv kræfter med GOALs store Superliga-quiz, hvor du bliver testet i din viden om dansk topfodbold.

  • Lionel Messi er den største stjerne i fodboldverdenen, men hvor meget ved du egentlig om ham? Tag GOALs store Messi-quiz og find ud af det!

Annonce
Mest læste
Annonce
Luk