Annonce
Annonce
Lionel Messi spiller med nummer 10, men hvor meget ved du om stjernernes trøjenumre? Tag GOALs store trøjenummerquiz! Lionel Messi spiller med nummer 10, men hvor meget ved du om stjernernes trøjenumre? Tag GOALs store trøjenummerquiz!

Hvor meget ved du om trøjenumre?

Spillernes trøjenummer har stor symbolsk betydning i moderne fodbold. Hvor meget ved du om trøjenumre? Tag GOALs store trøjenummer-quiz og få svaret!

Fodboldspillere begyndte at have rygnumre på trøjen i 1920'erne, men oprindelig fik alle spillere i startopstillingen et nummer fra 1-11 efter deres position på banen. Først ved VM i 1954 begyndte man at bruge individuelle numre til hver spiller. Nu om dage er de største stjerner tæt forbundet med deres trøjenummer. Et klassisk eksempel er Cristiano Ronaldo, som ofte går under tilnavnet CR7.

CR7 kender de fleste sikkert, men hvor meget ved du om trøjenumre? Det kan du nu få svar på ved at tage GOALs store trøjenummer-quiz

Tag GOALs store trøjenummer-quiz!

Når du har klaret trøjenummer-quizzen, og dit hoved snurrer rundt efter alle de mange tal, kan du slappe af med alle GOALs mange andre tests og quizzer. Vi plejer at sige, at der er noget for enhver smag, og det er ikke helt forkert!

Se en oversigt over GOALs mange tests og quizzer her!

Se mere om samme emne:
5 Kommenter
7 rigtige...

28-10-2012 15:16 · 0 Point · Svar
10 rigtige.
26-10-2012 20:43 · 0 Point · Svar
arsenal810
<div class="ui-conclusion-text">
<div class="ui-conclusion-summary">10 af 10!
Ups, man kan åbenbart ikke kopiere den smiley med, som man får, når man har alt rigtigt!
26-10-2012 16:17 · 0 Point · Svar
<div class="ui-conclusion-text">
<div class="ui-conclusion-summary">10 af 10!
26-10-2012 16:15 · 0 Point · Svar
Jeg er verdensmester i trøje numre!
26-10-2012 16:11 · 0 Point · Svar
Annonce
0
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • Talenterne er det der driver værket i international fodbold. Vi har derfor samlet 10 af de største talenter, så du kan teste, hvad du ved om dem?

  • De fleste på GOAL må nok betegnes som fodboldfans. Ellers ville der ikke være grund til at bruge tiden her. Men hvor meget brænder du egentlig for fodbold?

  • Søndag aften mødes Barcelona og Real Madrid igen til El Clásico. GOAL tager et nærmere kig på opgøret, der plejer at afgøre mesterskabet i Spanien.

  • For nylig undersøgte vi, hvilke 10 europæiske klubber der solgte flest trøjer. Nu er turen kommet til de 10 mest populære klubber på Facebook. Se listen her!

  • Mesterskaber er dybest set det, som fodbold handler om, men hvilke klubber har vundet flest mesterskaber rundt om i de store europæiske ligaer? Få svaret her!

Annonce
Annonce