Annonce
Annonce
Hvis du gør det godt i GOALs store Swansea-quiz, kommer Nathan Dyer måske og gør honnør for dig. Hvis du gør det godt i GOALs store Swansea-quiz, kommer Nathan Dyer måske og gør honnør for dig.

Hvor meget ved du om Swansea?

Michael Laudrups drenge skal spille Capital One Cup-finale søndag klokken 17. Hvor meget ved du egentlig om overraskelsen fra Premier League?

Swansea har uden tvivl været en af de store positive overraskelser i engelsk fodbold i de senere år. Nu kan klubben ende med at skulle repræsentere England i Europa League. Alt hvad der står mellem Swansea og europæisk fodbold, er lille Bradford City fra League Two, den fjerdebedste engelske række. Vi varmer op til Capital One Cup-finalen søndag klokken 17 med en frisk Swansea-quiz.

Tag GOALs store Swansea-quiz!

Når du har varmet op til finalen med Swansea-quizzen, og der stadig er tid tilbage, kan du fortsætte med GOALs mange andre tests og quizzer.Der er nok at tage af!

Se en oversigt over GOALs mange tests og quizzer her!

Se mere om samme emne:
Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
0
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • Hvor godt fulgte du med i efterårets spændende Champions League-gruppespil? Tag GOALs store Champions League-quiz og få svaret!

  • Januar er traditionelt ikke den mest ophidsende fodboldmåned, men ikke desto mindre fortsætter GOAL med at kåre de ti bedste klubber i europæisk fodbold.

  • Den første runde af Champions Leagues ottendedelsfinaler er spillet. Hvem blev vindere, hvem blev tabere, og hvem er nu favoritter til at vinde turneringen?

  • Den 14. februar udkommer Waynes Rooneys nye selvbiografi "Mine ti år i Premier League". Du har chancen for at vinde et eksemplar! Læs mere her!

Annonce
Annonce
Luk