Annonce
Annonce
Hvor meget ved du om den danske pokalturnering? Hvor meget ved du om den danske pokalturnering?

Hvor meget ved du om pokalen?

Efter gårsdagens fodboldfest i Parken blev GOAL inspireret til at lave en quiz om den danske pokalturnering. Tør du tage den? Pas på! Den er svær!

Onde tunger hævder ind imellem, at dansk fodbold er usexet, men det var inden Esbjerg og Randers tørnede sammen i pokalfinalen i Parken i går! Hvor meget ved du om dansk pokalfodbold? Svaret på spørgsmålet får du ved at tage GOALs store pokalquiz! Men vær advaret - den er ultrasvær!

Tag GOALs store pokalquiz!

Når du har testen din viden om dansk pokalfodbold, er det nærliggende at gå videre med GOALs mange andre tests og quizzer. Der er efterhånden temmelig mange i samlingen!

Se en oversigt over GOALs mange tests og quizzer her!

Se mere om samme emne:
Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
0
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • Vi har videreudviklet quizzen fra sidste uge, så nu skal du gætte, hvilken fodboldspiller vi taler om, ud fra et billede. Tør du prøve kræfter med GOALs nye billedquiz?

  • I sidste uge kårede GOAL de ti bedste venstrebacker i europæisk topfodbold. Nu skifter vi side og kårer Top 10 bedste højrebacker. Se listen her!

  • GOAL fortsætter hyldesten af forsvarsspillere, og turen er nu kommet til det centrale forsvar og kårer her Top 10 midterforsvarere i europæisk fodbold.

  • Selvmål er som oftest klodsede og grimme, men ind imellem kan de være de rene kunstværker. GOAL har fundet ti af de bedste. Samt en lille bonus!

Annonce
Mest læste
Annonce
Luk