Annonce
Annonce
Forhåbentlig udviser du samme viljestyrke som her, når nu prøver kræfter med GOALs store New Firm-quiz! Forhåbentlig udviser du samme viljestyrke som her, når nu prøver kræfter med GOALs store New Firm-quiz!

Hvor meget ved du om New Firm?

Opgøret mellem FC København og Brøndby er det største i dansk fodbold, men hvor meget ved du egentlig om det? Tag GOALs New Firm-quiz og find ud af det!

På søndag spilles det største opgør i nordisk fodbold, og for første gang i lang tid er det uden alle mulige tåbelige restriktioner og åbent for alle fans. Forhåbentlig bliver det en fodboldfest, som kan kaste lidt hårdt tiltrængt international glans over en grå Superliga. Vi skyder fodboldfesten i gang med en quiz, hvor du kan teste din viden om New Firm, kampen mellem FC København og Brøndby om håneretten i hovedstaden.

Tag GOALs store New Firm-quiz!

Når du har klaret New Firm-quizzen tilfredsstillende, kan du forsøge dig med en af vores mange andre quizzer og tests. Der er noget for alle - også for de sløve padder, der mener, at fodbold skal ses i sofaen.

Se en oversigt over GOALs mange tests og quizzer her!

Se mere om samme emne:
9 Kommenter
6 ud af 10 ..

- Og så var det hele ren gætteri ;) Tror aldrig jeg har set en hel kamp færdig i SuperLigaen ..
9 ud af 10. tja når det gælder superliga bold, så har jeg en fordel ;)
Kjøller
Udover Sibusiso Zuma har også Lars Højer og Dame N´Doye nettet 7 gange i New Firm.
---

Faktisk har Dame N'Doye scoret 8 mål mod Brøndby, hvis man tæller pokalkampe med, men nu har jeg præciseret spørgsmålet.
Udover Sibusiso Zuma har også Lars Højer og Dame N´Doye nettet 7 gange i New Firm.
editor
Hvor mange rigtige fik du her? Er du sofafan med hang til farveladetrøjer, eller kommer du på de danske stadioner?
5, men jeg er tit på Casa Arena.
FCK vinder stort!
Tjoh.. Det gik vel ok! En solid præstation
Hvor mange rigtige fik du her? Er du sofafan med hang til farveladetrøjer, eller kommer du på de danske stadioner?
Annonce
0
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • Tror du, du ved alt om Superligaen? Så prøv kræfter med GOALs store Superliga-quiz, hvor du bliver testet i din viden om dansk topfodbold.

  • Superliga-sæsonen 2012/13 er i gang! GOAL giver her sit bud på, hvordan det hele ender. Hvem vinder? Hvem rykker ned? Læs det hele her!

  • GOAL kårer de ti største talenter i den bedste danske række. Det viste sig at være overraskende svært, for der var mange at vælge imellem. Se listen her!

  • Chelsea vandt Champions League i foråret, men hvilken klub er egentlig den mest vindende i den fineste klubturnering af dem alle? Se listen her!

Annonce
Annonce
Luk