Annonce
Annonce
Her har vi en af de fyre, der er med i GOALs store legendequiz: Zinedine Zidane! Her har vi en af de fyre, der er med i GOALs store legendequiz: Zinedine Zidane!

Hvor meget ved du om legender?

Fodboldlegender bliver aldrig glemt siger man. Men passer det? Tag GOALs store legendequiz, og find ud af, hvor meget du egentlig ved om de største og bedste!

I går kårede GOAL Top 10 største moderne fodboldlegender, og nu fortsætter vi legendetemaet og bringer en quiz om legender. Man siger, at legender aldrig vil blive glemt, men spørgsmålet er, om det passer. Hvor meget ved du egentlig om de største fodboldspillere både i moderne fodbold og historisk set?

Tag GOALs store legendequiz og se, hvordan du klarer dig.

Når du har klaret legendequizzen, kan du forsøge dig med en af vores mange andre "legendariske" quizzer. Der er nok at vælge imllem, så kast dig ud i det!

Se en oversigt over GOALs quizzer her.

Se mere om samme emne:
4 Kommenter
5! det er ikke allerbedst, og også lidt pinligt, men det går an, i det mindste svarede jeg rigtigt på halvdelen af dem.
04-08-2012 00:06 · 0 Point · Svar
Jeg havde 6/10 men det er jo heller ikke fantastisk
02-08-2012 20:43 · 0 Point · Svar
7/10 fint nok
02-08-2012 15:18 · 0 Point · Svar
Når du har prøvet legendequizzen, så skriv dit resultat her. Ikke snyde! Man bliver ikke legende af at snyde - med mindre man hedder Maradona... :)
02-08-2012 14:22 · 0 Point · Svar
Annonce
0
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • Lionel Messi er den største stjerne i fodboldverdenen, men hvor meget ved du egentlig om ham? Tag GOALs store Messi-quiz og find ud af det!

  • Hvilke fodboldspillere er verdens dyreste? Følg med, når GOAL kårer de ti spillere, der er blevet handlet for de største summer sammenlagt i karrieren.

  • Hvem topper listen, når GOAL kårer de 10 største legender i fodboldverdenen inden for de seneste 20 år? Find ud af det her!

  • AFSLUTTET: I samarbejde med Unisport giver GOAL dig nu mulighed for at vinde Manchester Uniteds hjemmebanetrøne for sæsonen 2012/13. Læs mere her!

Annonce
Annonce