Annonce
Annonce
Hvor meget ved du om Juventus? Tag GOALs store Juventus-quiz og få svaret! Hvor meget ved du om Juventus? Tag GOALs store Juventus-quiz og få svaret!

Hvor meget ved du om Juventus?

Juventus' historie har budt på både store skandaler og store triumfer. Hvor meget ved du egentlig om Den Gamle Dame? Tag GOALs store Juventus-quiz og få svaret!

Siden den store nedtur i forbindelse med Calciopoli-skandalen i 2006 har Juventus haft svært ved at ramme tidligere tiders storhed. Indtil i sidste sæson, hvor træner Antonio Conte og den nyindkøbte midtbanedirigent Andrea Pirlo omsider fik det hele til at spille. Nu er Juventus forsvarende mestre og ser tilmed også ud til at gå mod endnu et mesterskab i denne sæson.

Nu får du chancen for at vise, at du ved noget om en af den italienske mesterklub.

Tag GOALs store Juventus-quiz!

Når du har testen din viden om Juventus, kan du kaste dig over GOALs mange andre tests og quizzer. Vi plejer at sige, at der er noget for enhver smag, og det er ikke helt forkert!

Se en oversigt over GOALs mange tests og quizzer her!

Se mere om samme emne:
7 Kommenter
For øvrigt: Tak til Camilla, fordi hun gider lave de her quizzer, og fordi hun tålmodigt finder sig i, at jeg skamferer hendes arbejde med mine tåbelige konklusioner. Som en anerkendelse af hendes fine arbejde er hun blevet Ugens Bruger som den første ansatte nogensinde (og fordi jeg skulle teste, om jeg kunne gøre moderatorer til Ugens Bruger. Jeg kan nemlig ikke tildele æren til mig selv - tro mig, jeg har prøvet )
7, det var da godkendt! :D
7! Det er udmærket, vil jeg mene.
RonaldosGirl7
2 ud af 10 rigtige Juventus er vidst ikke lige min kop te
3 ud af 10 her :(
2 ud af 10 rigtige Juventus er vidst ikke lige min kop te
At snyde ligger ellers lige til højrebenet da Juventes er meget kendt for det.....
Hvordan klarede du dig i quizzen? Ikke snyde som Moggi...
Annonce
0
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • Hvem er de 15 bedste trænere i europæisk fodbold? Det er næsten umuligt at svare på, men Goal.dk gør forsøget. Læs vores bud på Top 15 trænere her!

  • For nylig undersøgte vi, hvilke 10 europæiske klubber der solgte flest trøjer. Nu er turen kommet til de 10 mest populære klubber på Facebook. Se listen her!

  • Celtic er en af de mest populære klubber i Storbritannien, men hvor meget ved du om klubben i de karakteristiske grønne og hvide striber? Tag quizzen og få svaret!

  • Premier League er den mest populære og stjernespækkede liga i verden, og GOAL kaster sig ud i mammutopgaven med at kåre de 20 bedste i ligaen. Læs med her!

Annonce
Mest læste
Annonce
Luk