Annonce
Annonce
Hvor meget ved du egentlig om Gareth Bale? Tag GOALs store Bale-quiz! Hvor meget ved du egentlig om Gareth Bale? Tag GOALs store Bale-quiz!

Hvor meget ved du om Gareth Bale?

Gareth Bale har været flyvende i foråret og begynder efterhånden at være favorit til at blive årets spiller i Premier League, men hvor meget ved du om ham?

I går aftes var han med til at gøre det onde ved Inter i Europa Leagues 1/8-finaler. I dag får han æren af at være hovedperson i GOALs faste fredagsquiz. Der sker virkelig noget i Gareth Bales liv, og nu får du chancen for at vise, hvor meget du ved om en af Europas mest lovende spillere.

Tag GOALs store Gareth Bale-quiz!

Når du har testen din viden om Bale, kan du kaste dig over GOALs mange andre tests og quizzer. Vi plejer at sige, at der er noget for enhver smag, og det er ikke helt forkert!

Se en oversigt over GOALs mange tests og quizzer her!

Se mere om samme emne:
6 Kommenter
Han er jo alt for Tottenham. Uden ham er Champions League langt væk.
Han er totalt kopi af Ronaldo i hans unge dage.. Har i set Bale når han skal sparke frispark? Han står præcist ligesom Ronaldo, og hans driblinger er så meget Ronaldo inspireret! Men han er da god nok.. Han skal bare være sig selv, og være original..
"He dives when he wants..."
arsenal810
Jeg har et fact til om ham: Jeg kan overraskende nok godt lide ham, for man hører aldrig noget kontroversielt om ham.
Det er faktisk rigtigt han virker som en meget rolig person!
Jeg har et fact til om ham: Jeg kan overraskende nok godt lide ham, for man hører aldrig noget kontroversielt om ham.
Annonce
0
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • I 2003/04 blev Arsenal engelsk mester uden at tabe en kamp. Små ti år senere har klubben stadig sværere ved at hænge på i toppen. Hvordan gik det så galt?

  • Nu begynder der for alvor at ske ting og sager i de europæiske ligaer. Læs med, når GOAL kårer månedens ti bedste klubber i februar!

  • Der er mange store og flotte fodboldstadioner i Europa, men hvilke er de største? Få svaret, når GOAL kårer Europas 10 største stadioner.

  • Manchester United blev slået ud af Champions League af Real Madrid efter et kontroversielt rødt kort til Nani. Var det en korrekt udvisning?

Annonce
Mest læste
Annonce
Luk