Annonce
Annonce
Op med humøret, min ven! Til sommer får I sikkert en ny udebanetrøje... Op med humøret, min ven! Til sommer får I sikkert en ny udebanetrøje...

Hvor meget ved du om fodboldtrøjer?

Er du ekspert i fodboldtrøjer? Det kan enhver jo påstå, men nu kan du teste dine evner i GOALs store fodboldtrøjequiz.

Fodboldtrøjer kommer efterhånden i alle tænkelige farver og designs. De største klubber bruger masser af ressourcer på at gøre deres trøjer så genkendelige som muligt, så de bidrager til klubbens brand. Men hvor dygtig er du til at skelne fodboldtrøjer fra hinanden? Svaret får du i GOALs store fodboldtrøje-quiz.

Tag GOALs store fodboldtrøje-quiz!

Når du har taget trøjequizzen, kan du fortsætte fortsætte løjerne med GOALs mange andre tests og quizzer.Der er nok at tage af!

Se en oversigt over GOALs mange tests og quizzer her!

Se mere om samme emne:
3 Kommenter
Welbeck11
10 rigtige. Var den quiz ikke meget let?
Det var svært at finde det passende niveau. Men jeg lover (grundet at alle nærmest svarede 10 rigtige) at der snart kommer en ny og sværere trøje quiz. Samt en landsholdstrøje quiz.
10 rigtige. Var den quiz ikke meget let?
Hvor mange trøjer kunne du genkende?
Annonce
0
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • Den første runde af Champions Leagues ottendedelsfinaler er spillet. Hvem blev vindere, hvem blev tabere, og hvem er nu favoritter til at vinde turneringen?

  • I 2003/04 blev Arsenal engelsk mester uden at tabe en kamp. Små ti år senere har klubben stadig sværere ved at hænge på i toppen. Hvordan gik det så galt?

  • Nu begynder der for alvor at ske ting og sager i de europæiske ligaer. Læs med, når GOAL kårer månedens ti bedste klubber i februar!

  • I samarbejde med FCK udlodder vi 2 x 2 billetter til alle FCK's hjemmekampe i Superligaen i foråret! Vi trækker lod blandt alle GOAL-abonnenter hver måned.

Annonce
Mest læste
Annonce
Luk