Annonce
Annonce
Bayern er en af Europas mest vindende klubber. Hvor meget ved du om Bayern? Tag GOALs store Bayern-quiz! Bayern er en af Europas mest vindende klubber. Hvor meget ved du om Bayern? Tag GOALs store Bayern-quiz!

Hvor meget ved du om FC Bayern?

Bayern er en af de klubber, man enten hader eller elsker, men uanset hvad kommer man ikke uden om sydtyskerne. Nu kan du vise din viden om Bayern!

Frans Beckenbauer, Sepp Maier, Gerd Müller, Karl-Heinz Rummenigge, Lothar Matthäus, Jürgen Klinsmann, Oliver Kahn... Listen over verdensstjerner, der har spillet for Bayern, er nærmest uendelig. Bayern er Tysklands - og en af Europas - mest vindende klub og populære klubber.

Nu kan du flexe din viden om mægtige FC Bayern!

Tag GOALs store Bayern-quiz!

Når du har testen din viden om Bayern, kan du kaste dig over GOALs mange andre tests og quizzer. Vi plejer at sige, at der er noget for enhver smag, og det er ikke helt forkert!

Se en oversigt over GOALs mange tests og quizzer her!

Se mere om samme emne:
2 Kommenter
5 rigtige! Enormt pinligt mand!
Na ja, warst du gut oder schlecht?
Annonce
0
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • Hvem vinder det tyske mesterskab i sæsonen 2012/13? Her kommer GOALs bud på, hvordan medaljerne skal fordeles i den kommende sæson i Bundesligaen.

  • Ny feature på GOAL: Nu får du mulighed for at teste din personlighed for at se, hvilken fodboldstjerne du minder mest om. Læs mere her!

  • Chelsea vandt Champions League i foråret, men hvilken klub er egentlig den mest vindende i den fineste klubturnering af dem alle? Se listen her!

  • Endnu en måned er gået, og det er blevet tid til at kåre månedens ti bedste fodboldklubber. Hvem snupper førstepladsen på Top 10 klubber i november?

Annonce
Mest læste
Annonce
Luk