Annonce
Annonce
HVor meget ved du om Cristiano Ronaldo? Tag GOALs store quiz! HVor meget ved du om Cristiano Ronaldo? Tag GOALs store quiz!

Hvor meget ved du om CR7?

Cristiano Ronaldo er verdens mest populære spiller, men hvor meget ved du i grunden om ham? Det kan du få svar på ved at prøve GOALs store Cristiano Ronaldo-quiz!

Portugisiske Cristiano Ronaldo er en fodboldspiller, der deler vandene. Mange elsker ham, men lige så mange elsker at hade ham. Uanset hvordan man står i det spørgsmål, kan man ikke benægte, at han er en gudbenådet fodboldspiller, som har været med til at drive sporten fremad.

Nu giver GOAL dig chancen for at flexe dine fodboldmuskler og vise, hvor meget du ved om den mest populære spiller i verden.

Tag GOALs store Cristiano Ronaldo-quiz!

Når du har quizzet med Cristiano, kan du kaste dig over GOALs mange andre tests og quizzer. Vi plejer at sige, at der er noget for enhver smag, og det er ikke helt forkert!

Se en oversigt over GOALs mange tests og quizzer her!

Se mere om samme emne:
8 Kommenter
8/10. Skuffende, men jeg ved hvor mine fejl ligger.
Messidona
gider ikke tag quizzen i frygt for at jeg ved for meget :o
---

Know thy enemy!
gider ikke tag quizzen i frygt for at jeg ved for meget :o
Lucroest
10 ud af 10!!!!!!!!!!!!
I andet forsøg... I første forsøg blev det 7 ud af 10.
10 ud af 10!!!!!!!!!!!!
8 rigtige! Ikke dårligt!
Annonce
0
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • Ny feature på GOAL: Nu får du mulighed for at teste din personlighed for at se, hvilken fodboldstjerne du minder mest om. Læs mere her!

  • Hvem er de 15 bedste trænere i europæisk fodbold? Det er næsten umuligt at svare på, men Goal.dk gør forsøget. Læs vores bud på Top 15 trænere her!

  • Hvilke fodboldspillere er mest populære? GOAL har undersøgt sagen, og her kommer listen over de 10 fodboldspillere i verden, der har flest fans på Facebook!

  • Som noget helt nyt begynder GOAL at kåre månedens 10 bedste klubber i europæisk topfodbold. Hvem topper den første Top 10 klubber? Se månedens liste her!

Annonce
Mest læste
Annonce
Luk