Annonce
Annonce
Andreas Cornelius er her fanget, efter han opdagede, at han kun havde scoret tre rigtige i GOALs store Cornelius-quiz! Andreas Cornelius er her fanget, efter han opdagede, at han kun havde scoret tre rigtige i GOALs store Cornelius-quiz!

Hvor meget ved du om Cornelius?

Andreas Cornelius er en af de hotteste danske fodboldspillere lige nu, men hvor meget ved du om det danske stjerneskud? Tag GOALs påskequiz!

Andreas Cornelius har gjort en kometkarriere i løbet af denne sæson med gennembrud i Superligaen, europæisk fodbold og nu også på landsholdet. Hvor meget ved du om angriberen? Svaret på spørgsmålet får du ved at tage GOALs store Cornelius-quiz!

Tag GOALs store Cornelius-quiz!

Når du har testen din viden om Cornelius, kan du prøve kræfter med GOALs mange andre tests og quizzer. Der er efterhånden temmelig mange i samlingen!

Se en oversigt over GOALs mange tests og quizzer her!

Se mere om samme emne:
2 Kommenter
kun 5 rigtige, han er helt sikkert et stort talent men der skal ikke komme et så stort pres på ham
Annonce
0
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • Prøv GOALs store stadion-quiz og få svaret på, hvor meget du egentlig ved om Europas fodboldstadioner! Den er ikke helt nem, men vi stoler på jeres evner!

  • Der skal musik til, når holdene løber på banen i Premier League. Det er stort set alle klubber enige om, men valget af musik adskiller sig voldsomt fra klub til klub.

  • Europæisk fodbold rig på heftige rivaliseringer. Nogle handler om geografi, andre om politik, og andre igen om religion. Her er de 10 vildeste klubopgør.

  • Stor, stærk, hurtig, resolut og udstyret med en fin teknik. Danmarks unge håb Andreas Cornelius har det hele. Nyd nogle påskelækkerier fra ham her!

Annonce
Mest læste
Annonce
Luk