Annonce
Annonce
Tre glade City-stjerner. De har lige scoret topkarakter i GOALs store City-quiz! Tre glade City-stjerner. De har lige scoret topkarakter i GOALs store City-quiz!

Hvor meget ved du om City?

Manchester City vandt det engelske mesterskab i sidste sæson, men hvor meget ved du egentlig om klubben? Tag GOALs store City-quiz og find ud af det!

Fremhæver farven lyseblå dine øjne? Begynder du at fnise, når du tænker tilbage på maj måned? Er Balotelli bare uheldig? Er Nigel de Jong en fin fyr? Er United bare misundelige? Ligner Editor en smuk ørkensheik?

Kan du svare ja til blot ét af disse spørgsmål, bør du afsætte et par minutter på at gennemføre GOALs seneste quiz, der denne gang tester din viden om Manchester City. Kan du svare ja til det sidste spørgsmål, bør du også afsætte et par minutter til tur hos en optiker.

Tag GOALs store Manchester City-quiz og se, hvordan du klarer dig.

Når du har klaret City-quizzen, kan du forsøge dig med en af vores mange andre quizzer.

Se en oversigt over GOALs quizzer her.

Se mere om samme emne:
7 Kommenter
[quote="editor"]Jeg er 15 cm lavere end Vidic, men 25 % ondere...
HAHA den var go ;D
Jeg er 15 cm lavere end Vidic, men 25 % ondere...
[quote="Kirsten25"][quote="PrideofLondon"]er det bare mig eller ligner editor vidic ;DNej, det er ikke bare dig. Jeg undrede mig over det samme ;)
haha så er vi to hans profil billed ligner Nemanja Vidic ;D
[quote="PrideofLondon"]er det bare mig eller ligner editor vidic ;DNej, det er ikke bare dig. Jeg undrede mig over det samme ;)
er det bare mig eller ligner editor vidic ;D
Husk ikke at bruge google(to late Eddie)
otte rigtige, det er da meget pænt.
Annonce
0
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • Hvilke fodboldspillere er verdens dyreste? Følg med, når GOAL kårer de ti spillere, der er blevet handlet for de største summer sammenlagt i karrieren.

  • Moderne fodbold er fyldt med rigmænd, der kaster om sig med penge. Tag GOALs store rigmandsklubquiz, og find ud af, hvor meget du ved om rigmandsklubber!

  • Pas på! Der bliver skudt med skarpt både på og uden for fodboldbanen. Her kommer anden del af GOALs samling af fodboldcitater.

  • Ny feature på GOAL: Nu får du mulighed for at teste din personlighed for at se, hvilken fodboldstjerne du minder mest om. Læs mere her!

Annonce
Mest læste
Annonce
Luk