Annonce
Annonce
John Terry glæder sig til at prøve kræfter med GOALs store Chelsea-quiz. John Terry glæder sig til at prøve kræfter med GOALs store Chelsea-quiz.

Hvor meget ved du om Chelsea?

Chelsea FC vandt både FA Cuppen og Champions League i sidste sæson, men hvor meget ved du om klubben? Tag GOALs store Chelsea-quiz og find ud af det!

Er blå din yndlingsfarve? Føler du vreden stige op i dig, når talen falder på Fulham FC? Mener du, at offensiv fodbold er noget overvurderet bras? Går din yndlingsmålmand med hjelm? Har du nogensinde printet et billede af GOALs redaktør og brugt det som dartskive?

Kan du svare ja til blot ét af disse spørgsmål, bør du afsætte et par minutter på at gennemføre GOALs seneste quiz, der denne gang tester din viden om Chelsea.

Tag GOALs store Chelsea-quiz og se, hvordan du klarer dig.

Når du har klaret Chelsea-quizzen, kan du forsøge dig med en af vores mange andre quizzer.

Se en oversigt over GOALs quizzer her.

Se mere om samme emne:
6 Kommenter
fik forøvrigt 7 rigtige.
John Terrys jakke, mens han vil score ens mor? grineren, men vammelt, og især, når det er John Terry:)
lol, mens han prøver at score ens mor? hahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahaaha.
[quote="Messidona"]Michael du mangler at sige hvad der sker hvis folk snyder...Er du løbet tør for ideer eller hvad gamle? :oJeg tager for givet, at folk ikke snyder, men skulle de finde på at snyde, har jeg hyret Dennis Wise til at komme og nikke skaller i flæng.
Michael du mangler at sige hvad der sker hvis folk snyder...Er du løbet tør for ideer eller hvad gamle? :o
Håber på at få 0 fordi det er Chelsea :/ men lad os nu se en gang :D
Annonce
0
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • Hvem topper listen, når GOAL kårer de 10 største legender i fodboldverdenen inden for de seneste 20 år? Find ud af det her!

  • Moderne fodbold er fyldt med rigmænd, der kaster om sig med penge. Tag GOALs store rigmandsklubquiz, og find ud af, hvor meget du ved om rigmandsklubber!

  • Hvem vinder Premier League i sæsonen 2012/13? Her kommer GOALs bud på, hvordan medaljerne skal fordeles i den bedste engelske række.

  • Arsenal er trods de manglende titler en af Englands største klubber, men hvor meget ved du om dem? Tag GOALs store Arsenal-quiz og find ud af det!

Annonce
Mest læste
Annonce
Luk