Annonce
Annonce
Hvor meget ved du om Celtic? Tag GOALs store Celti-quiz og få svaret! Hvor meget ved du om Celtic? Tag GOALs store Celti-quiz og få svaret!

Hvor meget ved du om Celtic?

Celtic er en af de mest populære klubber i Storbritannien, men hvor meget ved du om klubben i de karakteristiske grønne og hvide striber? Tag quizzen og få svaret!

I den forgangne uge drillede skotske Celtic mægtige Barcelona i Champions League og trak ved samme lejlighed en masse opmærksomhed. Celtic betragtes nu om dage som en mindre klub i europæisk sammenhæng, men fodbold er andet og mere end Messi, Ronaldo og alle de andre. Celtic har rent faktisk en af de største fanskarer i britisk fodbold og er en af de mest vindende klubber i Europa.

Nu får du chancen for at vise, at du ved noget om en af den skotske mesterklub.

Tag GOALs store Celtic-quiz!

Når du har testen din viden om Celtic, kan du kaste dig over GOALs mange andre tests og quizzer. Vi plejer at sige, at der er noget for enhver smag, og det er ikke helt forkert!

Se en oversigt over GOALs mange tests og quizzer her!

Se mere om samme emne:
6 Kommenter
7 rigtige men jeg gættede på alle spørgsmålene...
10 rigtige, ren gætteleg for det meste... :-)
<span>7/10 de var fint jeg havde regnet med ca. 0 jeg ved ikke en skid om Celtic, men de vandt over Barca MMMHUUUAHHAA</span>
6-7 det er godkendt.
Hvordan klarede du quizzen?
Annonce
0
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • Hvem er de 15 bedste trænere i europæisk fodbold? Det er næsten umuligt at svare på, men Goal.dk gør forsøget. Læs vores bud på Top 15 trænere her!

  • For nylig undersøgte vi, hvilke 10 europæiske klubber der solgte flest trøjer. Nu er turen kommet til de 10 mest populære klubber på Facebook. Se listen her!

  • Mesterskaber er dybest set det, som fodbold handler om, men hvilke klubber har vundet flest mesterskaber rundt om i de store europæiske ligaer? Få svaret her!

  • Som noget helt nyt begynder GOAL at kåre månedens 10 bedste klubber i europæisk topfodbold. Hvem topper den første Top 10 klubber? Se månedens liste her!

Annonce
Mest læste
Annonce
Luk