Annonce
Annonce
David Beckham tørner nu ud for den franske storklub Paris Saint-Germain. Hvor meget ved du om den engelske stjerne? David Beckham tørner nu ud for den franske storklub Paris Saint-Germain. Hvor meget ved du om den engelske stjerne?

Hvor meget ved du om Beckham?

David Beckham er en af verdens største stjerner, selvom det efterhånden er så som så med bedrifterne på fodboldbanen. Hvor meget ved du om ham?

Fodboldspiller, undertøjsmodel, ambassadør, ven med stjernerne, modeikon, familiefar, globetrotter. Beckham har efterhånden prøvet det meste, men hvor meget ved du egentlig om den engelske superstjerne, som nu spiller i franske PSG?

Tag GOALs store Beckham-quiz!

Når du har testen din viden om Beckham, kan du prøve kræfter med GOALs mange andre tests og quizzer. Der er efterhånden temmelig mange i samlingen!

Se en oversigt over GOALs mange tests og quizzer her!

Se mere om samme emne:
2 Kommenter
Annonce
0
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • Champions Leagues 1/8-finaler er nu overstået, og vi kender de otte hold, der skal kæmpe om titlen på Wembley i maj. Hvilke klubber er favoritter og hvorfor?

  • Prøv GOALs store stadion-quiz og få svaret på, hvor meget du egentlig ved om Europas fodboldstadioner! Den er ikke helt nem, men vi stoler på jeres evner!

  • Der skal musik til, når holdene løber på banen i Premier League. Det er stort set alle klubber enige om, men valget af musik adskiller sig voldsomt fra klub til klub.

Annonce
Mest læste
Annonce
Luk