Annonce
Annonce
Thierry Henry er glad, for han har lige scoret et godt resultat i GOALs store Arsenal-quiz! Thierry Henry er glad, for han har lige scoret et godt resultat i GOALs store Arsenal-quiz!

Hvor meget ved du om Arsenal?

Arsenal er trods de manglende titler en af Englands største klubber, men hvor meget ved du om dem? Tag GOALs store Arsenal-quiz og find ud af det!

Har du aldrig nogensinde prøvet at vinde en pokal? Fastholder du, at pokaler er ligegyldige? Synes du, at Thierry Henry er større end Elvis? Mener du, at paradis ligger i Nordlondon? Er du træt af mine dumme spørgsmål?

Kan du svare ja til blot ét af disse spørgsmål, bør du afsætte et par minutter på at gennemføre GOALs seneste quiz, der denne gang tester din viden om Arsenal.

Tag GOALs store Arsenal-quiz og se, hvordan du klarer dig.

Når du har klaret Arsenal-quizzen, kan du forsøge dig med en af vores mange andre quizzer. Der er noget for enhver smag, selv forTottenham-fans.

Se en oversigt over GOALs quizzer her.

Se mere om samme emne:
5 Kommenter
Quizzen om City kommer vel før eller siden, men først kommer der en quiz om Chelsea. Forhåbentlig i morgen. :)
10 ud af 10 rigtige! Men jeg er jo også Arsenal-MEGA FAN.
Hvor kom så quizzen om City
Bare rolig - der kommer også en quiz om Chelsea i løbet af weekenden, så ingen af duellanterne i Ugens Battle bliver snydt!
Annonce
0
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • AFSLUTTET MANDAG 20. AUGUST KLOKKEN 10:00: Chelsea vinder Ugens Battle med 12240 stemmer mod Arsenals 11011 stemmer. Tillykke til vinderne!

  • Hvem vinder det tyske mesterskab i sæsonen 2012/13? Her kommer GOALs bud på, hvordan medaljerne skal fordeles i den kommende sæson i Bundesligaen.

  • Fodboldsæsonen er begyndt, og GOALs egen tipskupon er tilbage. Udfyld kuponen, udfordr dine venner og måske kan du tilmed vinde en præmie!

  • Hvem vinder Premier League i sæsonen 2012/13? Her kommer GOALs bud på, hvordan medaljerne skal fordeles i den bedste engelske række.

Annonce
Mest læste
Annonce
Luk