Annonce
Annonce
Bayern vandt alt i 2013, men hvor meget husker du ellers fra året, der snart af gået? Tag GOALs 2013-quiz! Bayern vandt alt i 2013, men hvor meget husker du ellers fra året, der snart af gået? Tag GOALs 2013-quiz!

Hvor meget kan du huske fra 2013?

I GOAL 12/2013, som udkommer på mandag, ser vi tilbage på det forgangne fodboldår, men hvor meget kan du selv huske? Få svaret her!

Årets sidste nummer af GOAL er på gaden på mandag, og vanen tro bruger vi en del af nummer 12 til at se tilbage på det forgangne fodboldår og hylde de bedste spillere, klubber, mål og trænere med GOAL Awards. Men hvor godt fulgte du egentlig selv med i årets løb, og hvor meget kan du huske fra fodboldåret 2013, der så småt går på hæld?

Tag GOALs store 2013-quiz!

Er du færdig med 2013, og har du ikke helt mistet modet, kan du fortsætte fortsætte quizfesten med GOALs mange andre tests og quizzer.

Se en oversigt over GOALs mange tests og quizzer her!

Se mere om samme emne:
Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
0
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • I dag handler det om den plads på banen Xavi i mange år har sat standarden for. Se hvor han og de andre dirigenter lander på ugens top ti

  • Igen i år uddeler den italienske sportsavis den prestigefyldte pris Golden Boy til det største talent i europæisk fodbold. Se, hvem der vandt i år!

  • VM nærmer sig, og tiden er kommet til en fast VM-tradition: Adidas præsenterer den officielle kampbold til slutrunden i Brasilien i 2014.

  • To kampe fra Bundesligaen, to fra den engelske Premier League og en enkelt fra den italienske Serie A er blandt weekendens vigtigste kampe

Annonce
Annonce
Luk