Annonce
Annonce
Hvem var det nu der vandt alt i 2012/13? Kender du svaret, så tag GOALs store sæsonquiz! Hvem var det nu der vandt alt i 2012/13? Kender du svaret, så tag GOALs store sæsonquiz!

Hvor godt husker du sæsonen 2012/13?

Sæsonen 2012/13 er overstået, og du husker selvfølgelig alt, hvad der skete... eller gør du? Få svaret ved at tage GOALs store quiz om sæsonen 2012/13!

Hvem var det egentlig, der blev engelsk mester i maj? Hvor mange point hentede Barcelona i 2012/13? Hvem vandt sølv i Ligue 1? Er din hjerne gået i silly season, eller er du så meget fodboldekspert, at du stadig husker alt fra den forgangne sæson? Der er kun en måde at finde ud af det på. Skynd dig at prøve GOALs nye sæsonquiz!

Tag GOALs store quiz om sæsonen 2012/13!

Når du har testet din viden om sæsonen 2012/13, kan du prøve kræfter med GOALs mange andre tests og quizzer. Der er efterhånden mange forskellige i samlingen!

Se en komplet oversigt over GOALs mange tests og quizzer her!

Se mere om samme emne:
Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
0
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • I sidste uge kårede vi Europas ti største fodboldstadioner. Her følger vi op med de næststørste, og der er mange berømte stadioner med på listen denne gang.

  • GOAL 5 er som bekendt et stort talentnummer, og det vil vi gerne fejre med en temmelig svær billedquiz, hvor du skal forsøge at gætte talenter. Tør du?

  • Som fodboldmagasin er det uklogt at have kæledægger, men det blæser GOAL højt og flot på og giver her ti gode grunde til, hvorfor tysk fodbold styrer!

  • Denne tid bliver ikke kaldt for silly season uden grund. Vilde rygter flyver rundt, og ind imellem bliver de endda til virkelighed. Se de hotteste her!

Annonce
Annonce
Luk