Annonce
Annonce
Tevez er en kontroversiel skikkelse. Tevez er en kontroversiel skikkelse.

Hvem tør tage Tevez?

Manchester City, Paris SG, AC Milan eller Inter? Hvor skal Tevez hen?

Få spillere tiltrækker sig så meget opmærksomhed som argentinske Carlos Tevez, der har fået sat sig selv helt ud i kulden hos Manchester City. Januarsalget udeblev, og nu er spørgsmålet, hvilken klub der har økonomi og mod til at overtage den kontroversielle angriber.

I sidste sæson endte han som topscorer i Premier League med 20 mål, og året før hamrede han 23 kasser i netmaskerne i selvsamme turnering. Nu er Carlos Tevez kørt ud på et sidespor efter en række bataljer med manager Roberto Mancini, og selvom Paris SG, AC Milan og Inter var blandt bejlerne i transfervinduet, så er der stadig ikke udsigt til, at den lille angriber kan sprede frygt i målfelterne igen.

På trods af den problematiske situation er Tevez stadig City-spiller, og da transfervinduet er lukket i det meste af fodbold-Europa, kan det blive svært at ændre på den status før sommerferien. Så er spørgsmålet bare, hvem der til den tid tør satse på en mand, der godt nok har mål i støvlerne, men ikke er kendt for den store loyalitet. Bliver det Inter, der ser ud til at kunne brug lidt nyt liv i truppen? Skal han tilbage til den brasilianske storklub Corinthians, eller kan Mancini klinke skårene i løbet af foråret? Mulighederne er mange, og i den sammenhæng er det måske værd at huske, at de rige russiske klubber stadig har mulighed for at handle.

Se mere om samme emne:
7 Kommenter
tror det bliver inter
Roberto Mancini siger at Tevez er klar om 2 til 3 uger
Håber han skifter til AC Milan, det kunne være fedt, City har alligevel en masse klasse angribere.
Nice hvis an tager til Az Alkmaar
Tror han ryger til en italiensk klub det kunne være Milan men måske også Inter?
Regner med der bliver Milan, da det formentlig er lettere at komme fra AC Milan til Corinthians, end fra PSG til Corinthians. Han skal i hvert fald bare ud af England så hurtigt som muligt!

Forresten så ser artiklen utrolig professional ud. Minder mig om en internet avis.
Annonce
0
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
Annonce
Mest læste
Annonce
Luk