Annonce
Annonce
Javier Pastore er Ligue 1's største stjerne, men flere vil utvivlsomt følge efter. Javier Pastore er Ligue 1's største stjerne, men flere vil utvivlsomt følge efter.

Hvem henter PSG?

Den franske hovedstad er igen ved at få et hold i topklasse, men hvem forstærker de sig med til næste sæson?

Carlo Ancelotti holder Paris SG i toppen af den franske liga, selvom outsiderne fra Montpellier nægter at give op, og det ligner en plads i Champions League for det ellers kronisk underpræsterende mandskab.

Dermed kan klubbens seneste transferaktivitet, der har tilført spillere som Javier Pastore, Alex og Maxwell meget vel fortsætte, når der igen bliver givet frit slag til spillerhandler, og store navne har allerede været sat i forbindelse med holdet fra byernes by.

PSG-spilleren Mohamed Sissoko roste Juventus-ikonet Del Piero som svar på et spørgsmål fra en fan på klubbens hjemmeside, og det fik rygtemøllen i gang, ligesom en anden aldrende verdensstjerne i skikkelse af David Beckham kontinuerligt høster roser fra sportsdirektør Leonardo. Bliver de den ambitiøse klubs næste transfermål, eller er der andre, yngre kræfter, som vil være mere interessante?

Se mere om samme emne:
1 Kommenter
Jeg regner med at de vil købe Luis Suarez. Jeg mener ikke at Liverpool er gode nok til ham. En anden mulighed er Daniel Sturridge, som jeg synes fortjener meget mere spilletid end han får i Chelsea. Jeg ser også en mulighed i Iker Muniain der også virker til at være et stort talent. Så er det bare spørgsmålet om et så stort talent gider til en klub som PSG.
Annonce
0
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • Manchester City, Paris SG, AC Milan eller Inter? Hvor skal Tevez hen?

  • Barcelona og Milan ligner sikre deltagere i Champions Leagues kvartfinaler, mens andre storhold er i problemer.

  • Både Bayern München og Chelsea skal vende et udebanenederlag til sejr i Champions League.

  • Chelsea fik tiltrængt succes i Champions Legue - kan det betyde et farvel til generationsskiftet?

  • Både Manchester City og United har udspillet deres rolle i europæisk fodbold i denne sæson, men hvem leverede den største skuffelse?

Annonce
Mest læste
Annonce
Luk