Annonce
Annonce
Kan Dortmunds Mario Götze få sit gennembrud ved EM i Polen og Ukraine? Kan Dortmunds Mario Götze få sit gennembrud ved EM i Polen og Ukraine?

Hvem bliver EM’s nye stjerne?

En række af Europas største talenter kan få det endelige gennembrud ved sommerens slutrunde.

EM-feberen begynder så småt at rase, og der er udsigt til at se en række af de mest spændende stjerneskud på kontinentets stærkeste landshold. FC Barcelonas Thiago kæmper sammen med Athletic Bilbaos Javi Martinez om en plads på det skræmmende spanske mandskab, men de er langt fra de eneste, der kan tage et skridt op i fodboldhierarkiet.

Danny Wellbeck ligner eksempelvis et interessant alternativ til den engelske offensiv, ligesom efterspurgte Yann M’Vila kunne blive et solidt kort i den franske trup. Tyske Mario Götze har længe været hot på rygtebørsen, og det bliver spændende at se, om han er klar til at træde ind på den store scene, mens en outsider til titlen som den nye stjerne kunne være svenske John Guidetti, der hamrer mål ind i Holland.

Hvem tror du, bliver den store åbenbaring til EM?

Se mere om samme emne:
13 Kommenter
Jeg tror ikke at det bliver Gøtze for de første tre kampe bliver kampe hvor de helt store stjerner træder frem.
Derimod tror jeg at det bliver Dzagoev som har scoret tre mål i de første to kampe.
Og Moderator-Camilla, tror du selv at Thiago får særligt meget spilletid ved EM, på det spanske landshold skal han konkurere med b.l.a Iniesta, Xavi, Fabregas, Silva, Sergio, Mata og Xabi Alonso
Mario Gotze bliver den helt store fornøjelse. Det kunne også være en spiller fra enten Polen eller Ukraine pga. hjemmebane fordelen.
jeg tror det godt kan blive balotelli hvis han for styr på livet i city og for nogen gode kampe her i slutningen af sæsonen ellers bliver det nok mario gotze
Jeg tror at Christian Eriksen for sin store chance for at vise sig selv frem til EM
Tror Thiago bliver fantastisk..
Hvis Eriksen havde været på et bedre landshold (sorry DK) og vi ville være nået længere en gruppe spillet kunne han også slå igennem men tror desværre ikke det bliver den her slutrunde.
Og Tyskerne har det altid med at være gode til slutrunder så mon ikke Gotze kommer til at gøre det godt.
de støste bliver mario gøtze og thiago
Tror det bliver Giovinco fra Parma
Mario Gøtze kan ikke vende tilbage til sin form efter sine skader. Jeg tror eriksen får sit gennembrud fordi der er intet pres på ham, han er ikke overvurderet, han har ikke haft skader, han har spillet mod det største engelske hold nogensinde (Man utd) og han betyder rigtig meget for sit landhold!
Thiago bliver det største gennembrud, men lige efter kommer Götze og Schurrle. Christian Eriksen bliver god for det danske landshold, men langt fra en af de største overraskelse/ en af de bedste unge spillere.
Javi Martinez burde tag med! :D

Og Mario Götze får sit endelige gennembrud vil jeg tro :D
M'villa fra Rennes, hvis han bliver udtaget på det franske landshold. Han har været en stabil spiller igennem hele sæsonen og stor klubberne har fået øjnene op for ham. Jeg tror helt sikkert på han bliver en stor og afgørende spiller for Frankrig til dette EM :)
Ellers er der en Christian Eriksen, hvis Danmark skal have succes, skal det komme fra ham, håber han kan holde til presset.
Jeg er næsten sikke på at det bliver Gotze, men der er også en anden tysker der kunne overraske nemlig den lynhurtige angriber Andre Schurrle. jeg tror at Gotze får sit helt store gennembrud ved slutrunden, lidt ala Ozil og Khedira ved VM 2010
Annonce
0
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • Først var Wenger på vej væk fra Arsenal, men nu ser det i stedet ud til, at han får penge til at handle for.

  • Er der plads til en uskarp Torres i den spanske EM-trup, hvor konkurrenterne viser tænder?

  • GOAL skyder EM-dækningen i gang med en gennemgang af grupperne. Vi begynder alfabetisk med Gruppe A.

  • Ved alle slutrunder skal der være en ”dødens gruppe”. Til sommer er det Gruppe B, som desværre tæller Danmark.

  • Gruppe C er en gruppe med guldglans, med to kæmpestore favoritter og med et par stærke outsidere.

  • Gruppe D ligner på forhånd en af de mest jævnbyrdige og spændende grupper ved sommerens EM-slutrunde.

  • Der er fortsat ikke sat navn på manden, der skal lede England denne sommer, og favoritten Harry Redknapp har tabt pusten med Tottenham.

Annonce
Mest læste
Annonce
Luk