Annonce
Annonce
PSG er rigmandsklub nummer 1 lige for øjeblikket! PSG er rigmandsklub nummer 1 lige for øjeblikket!

Hvad ved du om rigmandsklubber?

Moderne fodbold er fyldt med rigmænd, der kaster om sig med penge. Tag GOALs store rigmandsklubquiz, og find ud af, hvor meget du ved om rigmandsklubber!

Den russiske oliemilliardær Roman Abramovich startede en ny modedille, da han overtog Chelsea i begyndelsen af 2000-tallet. Nu om dage kan man ikke være milliardær med respekt for sig selv uden at eje en fodboldklub. Men hvor meget ved du egentlig om de europæiske rigmandsklubber? Svaret ligger lige for:

Tag GOALs store rigmandsklubquiz og se, hvordan du klarer dig.

Når du har klaret rigmandsklubquizzen tilfredsstillende, kan du forsøge dig med en af vores mange andre "righoldige" quizzer. Der er nok at vælge imllem, så kast dig ud i det!

Se en oversigt over GOALs quizzer her.

Se mere om samme emne:
4 Kommenter
6 rigtige! det var vist meget middelmådigt!
hm... det var jeg da ikke særligt god til... jeg fik kun 3 rigtige.
hahahahahahahahahahahahaha.
Hvordan har du klaret det. Skriv det her, men lad være med at snyde, ellers bliver du kørt ud i ørkenen og sat af...
Annonce
0
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • Hvilke fodboldspillere er verdens dyreste? Følg med, når GOAL kårer de ti spillere, der er blevet handlet for de største summer sammenlagt i karrieren.

  • Hvem topper listen, når GOAL kårer de 10 største legender i fodboldverdenen inden for de seneste 20 år? Find ud af det her!

  • I årenes løb er der blevet sagt mange bevingede ord om fodbold. GOAL har her håndplukket et lille udvalg af de bedste af dem.

Annonce
Mest læste
Annonce
Luk