Annonce
Annonce
Cristiano Ronaldo var en af de toneangivende spillere i efterårets Champions League-kampe. Cristiano Ronaldo var en af de toneangivende spillere i efterårets Champions League-kampe.

Hvad ved du om Champions League?

Hvor godt fulgte du med i efterårets spændende Champions League-gruppespil? Tag GOALs store Champions League-quiz og få svaret!

Champions League er den største klubturnering af dem alle, men hvor meget ved du egentlig om den? Det kan du få svaret på nu!

Tag GOALs store quiz om efterårets Champions League!

Når du har varmet op med CL-quizzen, kan du fortsætte med GOALs mange andre tests og quizzer.Der er nok at tage af!

Se en oversigt over GOALs mange tests og quizzer her!

Se mere om samme emne:
5 Kommenter
9 ud af 10..! Ikke dårligt af en pige hva? hehe
Kressmand
arsenal810 Du den sygeste jeg kender
Seriøst?
arsenal810 Du den sygeste jeg kender
10 rigtige! Fuck jeg styrer!
Annonce
0
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
  • Chelsea vandt Champions League i foråret, men hvilken klub er egentlig den mest vindende i den fineste klubturnering af dem alle? Se listen her!

  • I november udløb Rivaldos kontrakt med den angolanske klub Kabuscorp, og det betyder, at vi formentlig må tage afsked med endnu en brasiliansk legende i 2012.

  • Den 7. januar 2013 uddeler FIFA Puskas Award, prisen for det bedste mål i 2012. Feltet er nede på tre kandidater. Se årets tre bedste mål her!

  • AFSLUTTET MANDAG 7. JANUAR KLOKKEN 14:00: Cristiano Ronaldo: 5473 - Andres Iniesta: 2123 - Lionel Messi: 8672 stemmer. Messi er årets spiller ifølge GOAL!

Annonce
Annonce
Luk