Annonce
Annonce
Barcelonas Messi og Chelseas Terry danser med hinanden igen på Stamford Bridge i aften. Barcelonas Messi og Chelseas Terry danser med hinanden igen på Stamford Bridge i aften.

Hævnens time i London?

I aften løber Guardiolas mandskab på banen i London til sæsonens måske sværeste kamp: hævnens opgør mod Chelsea.

Sidst Barcelona stod på Stamford Bridge i en Champions League-semifinale i 2009, endte kampen i en større skandale, da den norske dommer Tom Henning Øvrebø overså nogle forseelser, som i manges øjne frarøvede Chelsea avancementet. Dommeren måtte siden smugles ud af England af frygt for hævn fra vrede Chelsea-fans, og kampen fik i det hele taget et grimt efterspil med bøde til Chelsea og lange karantæner til flere spillere for deres udtalelser i kampens hede.

I aften er det så blevet tid til revanche. Barcelona skal endnu en gang møde et hårdt kæmpende Chelsea-hold, som vil give alt på hjemmebane, for avancement til finalen vil nemlig i høj grad redde en ellers halvskidt sæson. Chelseas midlertidige manager Roberto di Matteo har - i hvert fald resultatmæssigt, men knap så meget spilelmæssigt, vendt skuden efter sin forgænger Villas-Boas’ kuldsejlede projekt.

– Man må erkende, at vi skal levere to perfekte præstationer, men det faktum, at vi har spillet så godt i de seks seneste uger, giver os en tro på det, lyder det fra Di Matteo.

Opskriften på succes er klar, og opskriften er den samme, som den har været de sidste mange år: hård fight, fysisk spil og en kompakt defensiv. Chelsea satser på at score et enkelt mål eller to på kontra eller en dødbold, og derefter lukke af. Spørgsmålet er, hvor godt Barcelona kan modstå denne taktik. I 2009 var det tæt på at gå galt mod Chelsea, og i 2010 gik det galt mod Mourinhos Inter i samme situation. Hvordan vil det gå i 2012?

Se mere om samme emne:
33 Kommenter
Undskyld drenge. :* Er kommet til mig selv igen 3
[quote="editor"]Jeg kan fornemme, at det var meget klogt at droppe kampen til fordel for øl. Efter en iskold langgaber mod SønderjyskE i Parken var min trang til at se mere fodbold temmelig lille :)

Du gik ikke glip af noget.
Jeg kan fornemme, at det var meget klogt at droppe kampen til fordel for øl. Efter en iskold langgaber mod SønderjyskE i Parken var min trang til at se mere fodbold temmelig lille :)
Kom igen Barca!

Viscá Barça!
Sådan Chelsea 1-0
[quote="Rasmus_Messi"]Har Sandra smittet dig med negativitet?
Come on, lad jer ikke slå ud over et enkelt nederlag! :)
Ja sandra smitter med alt muligt mærkeligt, ikk godt :O
[quote="Rasmus_Messi"]Fordi denne kamp kun var 1. halvleg. Der mangler 90 minutter på Camp Nou, hvor Chelsea stiller sig ned, og Barca bare skal lirke låsen op. Et nederlag til et af verdens bedste hold på udebane, er ikke verdens undergang. Man kan jo heller ikke vinde hver gang, vel? :p

Åh nej rasmus den positivitet orker jeg virkelig ikk, er en dårli taber :0 godnat :(
Rasmus? Hvordan kan du lave en glad smiley nu? :O
Neeeej! ej helt ærlig busquets! :o
Chelsea er så fucking bange for at spille fodbold! :o
[quote="arsenal810"]okay, hvad sker der for barca?

det er ikke for at prale, men HVAD SAGDE JEG? jeg sagde jo, at kampen liige skulle spilles først, gjorde jeg ikke? jo, det gjorde jeg vist.

wohooooooooooooooo, jeg havde ret, det er ikke afgjort endnu, det kan stadig gå begge veje.
Wow du klog, det var der jo ingen der vidste det der.
De nævnte lige Drogbas fysik... Han har ikk' nok fysik til at stå op!
Tag dig sammen Drogba! :O

Må man ikk' røre dig!?
Det kan sku blive et spændende retur opgør!
Kampen har brug for endnu et mål...det er ved at blive kedeligt at se på!
Annonce
0
Share this
Følg os på Facebook
Relaterede artikler
Annonce
Annonce
Luk